Ugrás a tartalomra

Szabálysértő alakzat az autópályán

police.hu
Utoljára módosítva
2019. október 07. hétfő 19:55
A rendőrök az M3-as autópályán figyeltek fel arra a román sofőrre, aki az általa vezetett járműszerelvénnyel a megengedett legnagyobb össztömeget jelentősen meghaladva, szabálytalanul közlekedett.
Forrás: police.hu

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Autópálya Alosztály munkatársai szombat délután Mezőkeresztesen egy román tehergépkocsi vezetőjével szemben intézkedtek. A rendőröknek ugyanis feltűnt, hogy az első jármű után egy tréler volt kötve, ami egy autót szállított, ez egy tehergépkocsiban folytatódott, ami végül szintén egy autót szállító trélert húzott.   

Miután a rendőrök megszüntették a szabálysértő alakzatot, a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság indított szabálysértési eljárást a 27 éves román állampolgárságú sofőrrel szemben.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a folyamatos közúti ellenőrzések során a rendőrök a kiemelt szabálysértéseket elkövetőkkel szemben alkalmazzák az azonnali intézkedés és hatósági eljárás elvét a közlekedés biztonsága érdekében.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!