Ugrás a tartalomra

Újabb parkolók a Győri kapuban

Miskolc TV / minap.hu
Utoljára módosítva
2019. október 11. péntek 20:23
Újabb parkolóhelyeket alakítottak ki a Győri kapuban. Ezúttal a Kőporos utcában hoztak létre 15 új parkolóhelyet. Az itt lakók keresték meg a terület önkormányzati képviselőjét, hogy ezen a területen is találjanak megoldást az egyre nagyobb gondot jelentő parkolásra.
Fotó: Mocsári László

A Kőporos utcai bérházak az 1970-es években épültek. Azóta az autók száma itt is megtöbbszöröződött. Simon Róbert, a Kőporos utcai társasház közös képviselője elmondta, nagyon sokszor előfordult az, hogy úgy állt be egymás mellé két autó, hogy minimum három helyet foglaltak el.

A Gálffy Ignác, a Thököly és a Tizeshonvéd utca után a Győri kapuban ez már a harmadik helyszín, ahol ezzel a gyors és költséghatékony megoldással újabb parkolókat alakítottak ki. Összességében több mint 400-at festettek fel az elmúlt két hétben.

Hollósy András önkormányzati képviselő elmondta, ezen a területen és a Győri kapu 42-46. között mintegy 10-15 új férőhely jött létre. - Ennek következtében elmondható az, hogy mintegy 65 új férőhely jött létre a parkolófelfestések kapcsán.

A képviselő hozzátette, hogy a jövőben zúzottköves helyekkel is bővíteni fogják a parkolókat.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!