Ugrás a tartalomra

Változik a volánbuszok menetrendje a hosszú hétvégén

minap.hu
Utoljára módosítva
2019. augusztus 14. szerda 09:41
Az augusztus 20-i ünnepnap miatt változik a helyi és a helyközi autóbuszok közlekedési rendje. A megnövekvő forgalom miatt a jegyeket érdemes elővételben, illetve a sorban állás elkerülése érdekében online megvásárolni.

Augusztus 16-án, pénteken a hét utolsó tanítási szünetes munkanapjának, 17-én, szombaton a szabadnapnak, 18-án, vasárnap a munkaszüneti napnak megfelelően indulnak a járatok. Augusztus 19-én, hétfőn a szabadnapnak, 20-án kedden a hét első tanszünetes munkanapját megelőző munkaszüneti napnak megfelelően közlekednek az autóbuszok.

Ezeken a napokon az átlagos hétvéginél nagyobb forgalom várható, ezért a VOLÁNBUSZ arra kéri utasait, hogy időben tervezzék meg utazásukat, és indulás előtt tájékozódjanak a busztársaságok honlapján. A megnövekvő forgalom miatt érdemes a menetjegyek megvásárlásáról is időben gondoskodni, biztosítva a helyet az utazásra. A pénztárak előtti sorban állás elkerülése érdekében a menetjegy elővételben, online is kényelmesen megváltható. Az így vásárolt menetjegy kinyomtatható, vagy felszálláskor erre alkalmas készüléken az autóbusz-vezetőnek felmutatható a VOLÁNBUSZ, az ÉMKK, a DAKK és az ÉNYKK járatain.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!