Ugrás a tartalomra
A Miskolci Szimfonikus Zenekar és a Filharmónia négy koncertből álló sorozattal kedveskedik közönségének. A különleges helyzetek különleges megoldásokat igényelnek…(x)
A mért adatok azt mutatják, lassan vége lehet a második hullámnak.
Az MVK és a városháza szakemberei együtt dolgoznak a több sebből vérző közösségi közlekedés problémáinak orvosolásán.
Müller Cecília és Kiss Róbert szerint lehet majd enyhíteni, ha lesz elég oltóanyag, addig viszont még türelmesnek kell lenni.
Szabó Istvánné nyugdíjas történelem-tanárnő ír a harmincas évekről és a Földes Ferenc nevét viselő gimnázium történetéről.
Jó hír ráadásul, hogy a Nemzeti Népegészségügyi Központ további javulás várható. 
„Minősített Közművelődési Intézmény Címet” nyert el a Miskolci Kulturális Központ Nonprofit Kft. az Emberi Erőforrások Minisztériumának pályázatán. A díjat a magyar kultúra napján, január 22-én, online vehette át a társaság ügyvezetője, Novák Irén Fekete Péter kultúráért felelős államtitkártól.
A DVTK Jegesmedvék csapata 5-3-ra kikapott a HK Poprad otthonában a szlovák jégkorongliga vasárnapi játéknapján.
A miskolci MacroKlinika a minőségi gyógyítás észak-magyarországi központja, a régió legnagyobb magán egészségügyi szolgáltatója. Az orvos-beteg találkozások száma itt évente több mint huszonötezer. Szemészetén elismert szakemberek dolgoznak.
Vasárnap éjjel egy Kis-Hunyad utcai üzlethelyiség bejáratának csapódott kisteherautójával egy miskolci férfi. Mint kiderült, ittasan vezette főnöke járművét. A kijárási tilalom megszegése miatt is megbüntették a helyszínre kiérkező rendőrök.
Corvin János és fia horvátországi sírjának feltárásával kezdődött a Hunyadi-család származásának kutatása – mondta el a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában kedden Makoldi Miklós, a Magyarságkutató Intézet Régészetkutató Központjának vezetője.
Az egyik leggyakoribb hiba, hogy elérhetetlen célokat tűzünk ki magunk elé.

Programok

Jelenleg nincsenek programok!