Ugrás a tartalomra

Kriminális

Forrás
Gável Adrienn
Utoljára módosítva
2020. július 16. csütörtök 16:02
Nyomozás indult egy 52 éves férfi ellen többek között kábítószer-kereskedelem, orgazdaság, lőfegyverrel és lőszerrel való visszaélés miatt.
Forrás
hirado.hu
Utoljára módosítva
2020. július 16. csütörtök 14:27
Hackertámadás érte Joe Biden volt amerikai alelnöknek, a demokrata párt elnökjelölt-várományosának Twitter-fiókját egy kiterjedt Bitcoin-csalásnak tűnő manőver keretében, több más neves politikus, híresség és technológiai óriáscégek vezetőinek nagy látogatottságú Twitter-fiókjával egyetemben – jelentették amerikai médiumok.
Forrás
Miskolc Televízió/minap.hu
Utoljára módosítva
2020. július 16. csütörtök 13:00
Munkahelyeket is teremt a most elkészült új szárny.
Forrás
police.hu
Utoljára módosítva
2020. július 16. csütörtök 11:51
Az egyik felsőzsolcai pékségbe tört be az a férfi, akinek az azonosításához a nyomozók a lakosság segítségét kérik.
On
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. július 15. szerda 09:26
A Miskolci Járási Ügyészség vádat emelt egy fiatalkorú férfi ellen rongálás vétsége miatt.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. július 14. kedd 15:34
Három év börtönre ítélte a Szolnoki Járásbíróság nem jogerősen azt a férfit, aki a veszélyhelyzet idején sértegette, bántalmazni akarta az őt ellátó kórházi dolgozókat - tájékoztatta a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség kedden az MTI-t.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. július 13. hétfő 18:57
Összevont hatósági ellenőrzést tartottak július 10-én, pénteken, az esti órákban a Szinva teraszon és környékén működő vendéglátóhelyeknél - az ellenőrzésben a polgármesteri hivatal, az önkormányzati rendészet, a rendőrség, a fogyasztóvédelem, és a Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Intézmény munkatársai vettek részt.
Forrás
mti.hu
Utoljára módosítva
2020. július 14. kedd 17:14
Több száz rendőr mozgósításával, helikopterek és nyomkövető kutyák bevetésével keresnek a Fekete-erdőben egy férfit, aki lefegyverzett négy rendőrt, és eltűnt a németországi hegyvidéken. A hatóságok hétfőn arra kérték a térség lakóit, hogy lehetőleg maradjanak otthon.
Forrás
mti.hu
Utoljára módosítva
2020. július 13. hétfő 12:44
A fiatalokat célzó internetes zaklatás (cyber bullying) évekre összetöri az áldozatokat – mondta Ormos Zoltán internetes szakjogász hétfőn az M1 aktuális csatornán.
Forrás
mti.hu
Utoljára módosítva
2020. július 13. hétfő 10:24
Az őt ért sérelmek miatt szándékosan hajtott bele egy tóba a buszsofőr múlt kedden a délnyugat-kínai Kujcsou tartományban, tettével 21 ember halálát okozva – állapították meg a szerencsétlenség körülményeit vizsgáló kínai hatóságok.

Programok

Jelenleg nincsenek programok!