Fernando és Tajti József is távozik a DVTK-tól

nemzetisport.hu/dvtk.eu
Utoljára módosítva
2019. szeptember 03. kedd 13:23
A mai napon távozott a DVTK labdarúgó csapatának sportigazgatója, Tajti József és a csapat vezetőedzője Fernando Fernández.

Hétfőn az m4sport.hu és a csakfoci.hu is arról számolt be, hogy Fernando Fernándezt Feczkó Tamás válthatja az NB I-ben sereghajtó DVTK kispadján. A Nemzeti Sport Online is úgy értesült, hogy Feczkó Tamással felvették a kapcsolatot a DVTK vezetői, de hétfőn még nem dőlt el, hogy a legutóbb az MTK-nál dolgozó tréner átveszi-e a diósgyőriek irányítását.

Információik szerint a felek egyelőre tárgyalnak. 

A portál úgy tudja, kedden eldőlt, sem Fernando, sem Tajti József sportigazgató nem folytatja a munkát Diósgyőrben, mindkettejüktől elköszöntek a vezetők. Kedden délelőtt a dvtk.eu is megerősítette, a DVTK labdarúgó csapatának sportigazgatója és a csapat vezetőedzője.

„A klub köszöni Fernando Fernández munkáját, aki 44 NB I.-es mérkőzésen irányította vezetőedzőként a Diósgyőrt. Elévülhetetlen érdemei vannak abban, hogy a DVTK egymást követő két esztendőben is megőrizte élvonalbeli tagságát, miközben több saját nevelésű játékos is bemutatkozott az OTP Bank Ligában. Tajti József 2018 nyarán érkezett Diósgyőrbe, nagy szerepe volt abban, hogy a belga Double Pass szakértő intézet jelentése alapján a DVTK Labdarúgó Akadémia a legjobb hat utánpótlás nevelő műhely közé nyert besorolást." – írja a dvtk.eu.


Source URL: https://www.minap.hu/cikk/fernando-es-tajti-jozsef-tavozik-dvtk-tol