Lakossági fórum az Aradi sétány lezárásáról

minap.hu
Utoljára módosítva
2019. november 26. kedd 10:07
A lakossági fórum november 28-án, csütörtökön lesz 16:30-tól a Miskolctapolcai Strandfürdő Panoráma Éttermében, ahová várják azokat a miskolciakat, akiket érinthet majd az Aradi sétány lezárása.
Korábbi felvétel

A Miskolctapolcai Strandfürdő és környezetének fejlesztése projekt keretében ez év májusában kezdődtek és a tervek szerint haladnak a munkálatok.

A megújult és 2015-ben újra nyitott strandfürdő I-es ütemének és az új, most épülő élményfürdő összekötésének megoldásaként egy kültéri, felszín feletti híd épül meg az Aradi sétányon. A híd építési munkálatai 2019. december 2-án kezdődnek, így a kivitelező balesetvédelmi okokból a hídépítés idejére a forgalom elől elzárja az Aradi sétányt. A munkálatok befejezése jövő év nyarán várható. ​

A munkálatok és az útlezárás főként a tömegközlekedésben és a gyalogosforgalmi szokásokban hoz változást, ezért lakossági fórumon tájékozódhatnak az érintettek a lezárás szükségességéről és a várható változásokról.

A lakossági fórum november 28-án, csütörtökön lesz 16:30-tól a Miskolctapolcai Strandfürdő Panoráma Éttermében, melyen részt vesz:

–        Varga Andrea –  alpolgármester  – MMJV

–        Lengyel Katalin – projektirányítási igazgató – Miskolc Holding Zrt.

–        Juhász János – üzemgazdálkodási és szolgáltatási igazgató – MVK Zrt.

–        Erdeiné Gadó Helga – megbízott főépítész – MMJV

–        Scheitzner Beáta – ügyvezető igazgató – Miskolci Fürdők Kft.

A beszélgetésen részt vesz a kivitelezést végző Peka Bau 2000 Kft. főépítésze és építésvezetője.


Source URL: https://www.minap.hu/cikk/lakossagi-forum-az-aradi-setany-lezarasarol