„Nagy fegyvertény lenne megnyerni ezt a meccset”

Miskolc Televízió/minap.hu
Utoljára módosítva
2019. november 30. szombat 10:56
A 14. fordulójához érkezett az élvonalbeli labdarúgó bajnokság. Az Újpest elleni régóta várt idegenbeli siker után egy még nehezebb találkozó vár a piros-fehérekre: szombaton az edzőváltáson áteső Fehérvár FC érkezik miskolci vendégjátékra.

A DVTK heti edzésmunkáját, az utolsó novemberi bajnokira történő felkészülést is befolyásolta az a tény, hogy a fehérvári együttes vezetése edzőváltás mellett döntött és visszatért a korábbi sikeredző, Joan Carillo. A régi-új szakember felfogása ismert – kezdte beharangozóját a DVTK vezetőedzője, az azonban nem segített, hogy még nem áll rendelkezésre új felvétel az ellenfélről, ugyanis a váltást követően a miskolci lesz az első tétmérkőzése az új szakembernek.

Nikolic mesternél a stabilitás volt a legfontosabb, stabil volt a védekezés és abból indult ki a támadójáték. Carillo mesternél pedig, ez látható volt a 2014-15-ös Videotonnál, az a cél, hogy minél több gólt rúgjanak – fogalmazott Feczkó Tamás.

Forrás: dvtk.eu

Véleménye szerint mindez lehetőséget teremt majd számukra, hiszen ilyenkor adódhatnak gondok a védekezéssel. Hogyha ehhez hozzátesszük azt – folytatta a DVTK szakvezetője –, hogy a fehérváriak a bajnoki címért hajtanak, ezért garantáltan támadni fognak, mindez segítheti a Diósgyőr terveit. Bár a soros ellenfélnél még a kispadon is válogatott szintű játékosok ülnek, de nagyon jó állapotban vannak a piros-fehérek is, hiszen 4 mérkőzésből hármat megnyert a csapat.

– Nagy fegyvertény lenne megnyerni ezt a meccset. De azért dolgozunk, és azért megyünk ki a pályára, hogy a szurkolókkal közösen győzni tudjunk – emelte ki.

A DVTK-ban Karan már pályára léphet, de Ivanovskinak még egy mérkőzésre vonatkozik az eltiltása. Az utolsó előtti idei hazai bajnoki mérkőzésre szóló érvényes jeggyel vagy bérlettel ingyenes a tömegközlekedés az 1-es villamoson illetve autóbuszon, a mérkőzés napján, szombaton 17.30-tól – 23.30-ig. A mérkőzés 19:30-kor kezdődik.


Source URL: https://www.minap.hu/cikk/nagy-fegyverteny-lenne-megnyerni-ezt-meccset