Lenyűgöző ajándékot kapott a Disney-től Harry és Meghan kisfia

hirado.hu
Utoljára módosítva
2019. május 15. szerda 14:03
Archie Harrison Mountbatten-Windsor alig múlt egy hetes, de máris különleges ajándékok tárházával rendelkezik, melyeket bár ő csak később fog tudni értékelni, szülei, Meghan hercegné és Harry herceg számára ezek már most is sokat jelentenek.

A múlt héten Oprah Winfrey elárulta, hogy könyvekkel látja majd el a gyerkőcöt, egy „életre elég mennyiséggel”, ahogyan a műsorvezető fogalmazott. De ez még semmi…

Áprilisban a palota elárulta, hogy csak a tavalyi év utolsó két hónapjában kétszáznál is több ajándék érkezett a kisfiúnak, s bár azóta friss információ nincs a mennyiségről, el tudjuk képzelni, hogy a babavárás hajrájában, sőt, születése óta, már ez a szám több ezer lehet. A királyi család tagjai esetében azonban nem szokás megtartani az ajándékokat, ezeket vagy visszaküldik a feladónak, vagy jótékony célra ajánlják fel.

A Disney stúdió azonban egy olyan meglepetést, és örök emléket eszelt ki, mely kikerüli ezt a problémakört. A Disney vezető művésze, Kim Raymond egy kézzel rajzolt animációt készített a családnak Micimackó szereplésével, mely mese egyébként Harry egyik nagy kedvence. Tavaly karácsonyra például unokaöccsének, Lajos hercegnek megvette E. E. Milne klasszikusának egyik első kiadását.

A megható kis mesében Micimackó egy különleges ajándékkal a hóna alatt indul el a Százholdas pagonyból a Windsori kastélyba, hogy személyesen adhassa át ajándékát a szülőknek és a kicsinek.


Source URL: https://www.minap.hu/cikk/lenyugozo-ajandekot-kapott-disney-tol-harry-es-meghan-kisfia