Ismét győzött a Diósgyőr - Jövünk felfelé!

dvtk.eu
Utoljára módosítva
2020. február 01. szombat 20:46
Hazai közönség előtt játszott a DVTK a Kaposvár ellen. Az első félidőben Dušan Brković Márkvárt Dávid szöglete után szerzett vezetést, majd Fodor Marcell öngólja már biztos előnyt jelentett. A második félidőben is a Diósgyőr játszott veszélyesebben, ám újabb gól nem esett. A DVTK 2020-ban mindkét bajnokiját megnyerte, és feljött a tabella 5. helyére.
Mocsári László képgalériája

Diósgyőri VTK - Kaposvári Rákóczi 2-0 (2-0)

Miskolc, DVTK Stadion, 3702 néző. 

DVTK: Danilović - Shestakov, Polgár, Brković, Tamás M. - Márkvárt, Iszlai - Hasani, Rui Pedro, Kiss T. - Ivanovski. Vezetőedző: Feczkó Tamás.

Kaposvár: Pogacsics - Vachtler, Tarasovs, Hegedűs D., Fodor M. - Yakymiv, Nagy J. - Balázs Zs., Szakály A., Nagy R. - Ádám M. Vezetőedző: Disztl László.

Csere: Shestakov helyett Vági a 37., Vachtler helyett Zsiga E. a 46., Ádám M. helyett Palić a 63., Kiss T. helyett Cortés a 67., Yakymiv helyett Trebotić a 69., Rui Pedro helyett Egerszegi a 81. percben.

Sárga lap: Fodor M. a 8., Yakymiv a 32., Ádám M. a 46., Kiss T. a 64., Trebotić a 70. percben.

Gólszerző: Brković (1-0) a 20., Fodor M. (2-0, öngól) a 22. percben.

Kulcspillanatok

20. perc: Diósgyőri szöglet balról, Márkvárt beadását a gólvonalról kifelé mozgó Dušan Brković csúsztatta még mindig az ötösön belülről a kapu hosszú oldalába, 1-0

22. perc: Tamás Márk balról élesen adott középre, a kaposvári Fodor Marcellről egy lépésről a saját kapujába pattant a labda, 2-0

 


Source URL: https://www.minap.hu/cikk/ismet-gyozott-diosgyor-jovunk-felfele