„Kizárólag elégedett munkavállalókkal lehet sikeres céget építeni”

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. február 29. szombat 11:51
Márciustól a MiREND-Sec Miskolc Rendjéért Vagyonvédelmi Kft. ügyvezetője Németh Judit lesz. Végzettségét tekintve programozó, informatikus-mérnök, mérnök-közgazdász és okleveles humánszervező. Diplomáit Miskolcon, Nyíregyházán és Pécsett szerezte. Vezetői tapasztalatokat a MIVÍZ Kft.-nél, a Miskolc Holdingnál, szakmai vezetői tapasztalatokat egy állami tulajdonú, vagyonőrzéssel is foglalkozó társaságnál szerzett.
Fotó: Juhász Ákos

- Azért pályáztam, mert miskolci vagyok, és szeretnék tenni a városért. Emellett úgy gondoltam, hogy a munkakör betöltéséhez mind szakmai, mind vezetői tapasztalattal is rendelkezem – mondja Németh Judit.
A MiREND-Sec Miskolcon elsősorban a Miskolc Holding tagvállalatainál lát el vagyonőrzési és portaszolgálati feladatokat. Németh Judit szerint a cégnek – a mostani feladatok magas szintű elvégzése mellett - ki kell lépnie a piacra, és minél több közbeszerzési pályázaton kell indulnia.
- Sokat foglalkoztam emberekkel, többek között humánpolitikai igazgatója voltam egy vagyonvédelmi cégnek. Fontosnak tartom, hogy a rendelkezésre álló humánerőforrást úgy használjuk ki, hogy a társaság működőképes és eredményes legyen. Kizárólag elégedett munkavállalókkal lehet sikeres céget építeni.


- A vagyonvédelmi tevékenységet végző munkavállalókat is megilleti minden törvényes jog és lehetőség - utalt arra, hogy az ezen a területen dolgozók sokszor szembetalálják magukat olyan helyzetekkel, amelyekben egyes cégek nem a jogszabályoknak megfelelően foglalkoztatják őket. A holdingtagvállalat - vezetésével - továbbra is tiszta és átlátható foglalkoztatáspolitikát folytat majd, ugyanakkor nagy hangsúlyt kap a szolgáltatás minősége.


- Nagyon büszke vagyok arra, hogy diósgyőri vagyok. Régen a stadionnal szemben laktunk, nagyapám már hároméves koromban elvitt minden meccsre. Ezt a hagyományt ma is őrzöm, a hazai mérkőzéseken mindig kint vagyunk, és szurkolunk a csapatnak, s ha a közelben játszanak, akkor is elmegyünk szurkolni nekik a családdal. A fiam ifiként a DVTK szerződtetett focistája volt, de egy sportbaleset miatt ez a pályafutása megszakadt, ő egyébként idén végez a Földesben.
- A nagylányom 22 esztendős, a Budapesti Műszaki Egyetem hallgatója, most Franciaországban tanul az Erasmus- programmal. Épp a repülőtérre megyek érte, egy hétig itthon lesz, úgyhogy nagyon boldog vagyok. A fiam is nagy utazó, mint a nővére, ő nemrég Argentínában volt cserediákként. Ebben a programban én is fogadóanyuka lettem, ráadásul háromszorosan: volt már török és argentin fiam és egy japán kislányom is egy-egy évre, ők nálunk laktak és nagyon büszke vagyok rá, hogy azóta is mindannyian édesanyának szólítanak.

- Fontosnak tartom, hogy gyermekeink itthon maradjanak. Én már elértem, hogy a fiam abban gondolkodik, hogy a Miskolci Egyetemet választja első diplomája megszerzésének színhelyéül. Meggyőződésem, hogy Miskolc akkor lesz igazán élhető és boldog város, ha a fiatalok itthon maradnak és azért mi is mindent megteszünk.

 


Source URL: https://www.minap.hu/cikk/kizarolag-elegedett-munkavallalokkal-lehet-sikeres-ceget-epiteni