Miskolci családoknak segít az MSZP

Tajthy Ákos
Utoljára módosítva
2020. május 13. szerda 18:04
A párt szolidaritási alapjának segítségével beszerzett felajánlásokból négy városrészbe és az EGYKE adományboltba is jutott.

Miskolci rászorulóknak adott át élelmiszerből, tisztító- és fertőtlenítőszerből álló adományt Kunhalmi Ágnes, az MSZP választmányi elnöke, Varga László szocialista országgyűlési képviselő, valamint Bazin Levente önkormányzati képviselő.

Kunhalmi Ágnes lapunknak azt mondta, a felajánlás az MSZP szolidaritási alapjának köszönhetően érkezhetett el Miskolcra is, melyet a szocialista országgyűlési képviselők egy-egy millió forintos felajánlásának köszönhetően jött létre.

- A csomagokból a Lyukóvölgyben, a Vasgyárban a Kilián-városrészben és Perecesen élő rászoruló családok részesültek. A többek közt rizst, lisztet, cukrot, tésztát, tisztítószereket és fertőtlenítőt tartalmazó adomány jó helyre került, olyan háztartásokba, ahol tényleg nagy a szükség – mondta el érdeklődésünkre Bazin Levente, aki kiemelte: az adományok másik része pedig az EGYKE adományboltot üzemeltető Egy Esély Civil Szervezethez került. Elmondta azt is, a párt területi szervezetei az egész megyében igyekeznek segíteni rászorulókon.


Source URL: https://www.minap.hu/cikk/miskolci-csaladoknak-segit-az-mszp