Ugrás a tartalomra

Büszke a borsodi rendőrökre az új megyei rendőrfőkapitány

Miskolc Televízió/minap.hu
Utoljára módosítva
2021. október 18. hétfő 16:12
„Azt tapasztalom, hogy a Borsod megyei rendőrök nagyon lelkiismeretesen látják el a feladataikat, felkészülten és hatékonyan dolgoznak” – nyilatkozta a Miskolc Televíziónak a megye új rendőrfőkapitánya.

Kiss Attila a Miskolci Napló közéleti műsor vendége volt. A hétfő este 18:25-től látható riportban egyebek mellett arról mesél az új megyei rendőrfőkapitány, hogy több mint tíz év fővárosi szolgálat után miért tért vissza Miskolcra, a megyébe. Az áthelyezés kapcsán úgy fogalmazott, „jó érzés, és nagy büszkeség visszatérni”, hiszen annak a szervezetnek lett a vezetője szeptember 1-jével, ahol elkezdte a rendőri pályát.

– Azt tapasztaltam, hogy a Borsod megyei rendőrök nagyon lelkiismeretesen látják el a feladataikat, felkészülten és hatékonyan dolgoznak. A korábbi években, amikor jártam az országot, sok szakmabelivel találkoztam, akik mindig nagy elismeréssel szóltak az itteni rendőrökről. Hogy rendben mennek a dolgok, azonban nem jelenti azt, hogy finomhangolásra ne lenne szükség. Ezeket az apró változtatásokat meg kell tenni annak érdekében, hogy a miskolciak és a megyében élők még inkább biztonságban éljenek és dolgozzanak – hangsúlyozta.

Részletek a hétfő esti Miskolci Naplóban.

További hírek

Programok

Jelenleg nincsenek programok!