Ugrás a tartalomra

Dragan Vukmir: cél az első hely

Miskolc Tv - minap.hu
Utoljára módosítva
2022. június 21. kedd 09:24
Az átfogó vizsgálatokat, fizikai teszteket követően, hétfőn délelőtt 27 játékossal kezdte el felkészülését a DVTK labdarúgó csapata.
Juhász Ákos képgalériája

A miskolci klub akadémiájából csatlakozó tehetségek és a kölcsönből Diósgyőrbe visszatérő játékosok mellett, már az új igazolások, stábtagok is ott voltak a Dragan Vukmir vezetőedző vezényelte tréningen. A 27 játékos mellett Dragan Vukmir új stábjának két új tagja vett részt a 2022-23-as szezon első közös, labdás edzésén a DVTK edzőközpontban. A 27 fős, bő keret a tervek szerint hétfőtől – szombatig többször is napi két tréningen vesz részt, majd az edzések sokasága után indulnak az edzőmérkőzések.

 A jelentős változáson áteső Diósgyőr szakmai vezetője, Bajúsz Endre is ott volt a tréningen, valamint a már bejelentett három új fiú, Viczián Ádám, Csirmaz István és az elmúlt szezon gólkirálya, Lukács Dániel is. 

A szezonban kitűzött cél nem változott az előző idényhez képest.

- Szerintem ez még nehezebb lesz, mint az előző év. A célunk egyértelműen az idén is, hogy megnyerjük a bajnokságot – mondta a televízió stábjának Dragan Vukmir, akit már új pályaedzője is segített a munkában.


Az elmúlt szezon gólkirályával, az immár diósgyőri Lukács Dániellel és a vezetőedzővel készült szezon kezdő összeállítást, a Miskolc Televízió Sportpercek című keddi műsorában láthatják 18:25-től.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!