Ugrás a tartalomra

Ez lesz a Kocsonyafesztivál idején érvényes közlekedési rend

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. március 01. péntek 10:57
A Kocsonyafesztivál ideje alatt március 7-10. között, változik a villamos- és az autóbusz-közlekedés, illetve lesz olyan forgalmi változás is, amely az autósokat érinti.
A sétálóutcában villamos helyett gólyalábasok járnak majd. Fotó: Mocsári László

Az MVK Zrt. közleménye szerint, a rendezvényről való könnyebb hazajutás érdekében pénteken és szombaton éjszaka többletjáratokat indítanak. Pénteken, szombaton és vasárnap a Tiszai pályaudvar és a Malomszög utca villamos-megállóhely között villamospótló autóbuszok, míg a Malomszög utca – Felső-Majláth szakaszon továbbra is villamosok fognak közlekedni. Március 8-án, pénteken az 1A-s és a 2-es villamosok nem közlekednek. A 2-es villamosok helyett az Újgyőri főtérről induló autóbuszokat lehet igénybe venni a Vasgyárba / Vasgyárból történő utazáshoz.
 
Az autóbuszok közlekedését érintő változás, hogy a Villanyrendőrnél lévő autóbusz-megállóhelyet lezárják, emiatt csütörtökön 23:05 után vasárnap üzemzárásig, az utolsó járattal bezárólag a Centrum megállóhely felé terelt útvonalon közlekednek a 14-es, 14G-s, 28-as, 34-es, 36-os, 43-as, 44-es, 900-as, 901-es, 914-es és 935-ös autóbuszok.

Az autósokat érintő forgalmi változás, hogy a Széchenyi utca – Corvin utca kereszteződésnél, a Centrum irányába a külső forgalmi sávot részlegesen lezárják.

További információ a változásokról ITT.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!