Ugrás a tartalomra

Idén is nagyot alakított a Creppy a Palacsinták Éjszakáján

minap.hu
Utoljára módosítva
2021. augusztus 16. hétfő 06:53
A Palacsinták Éjszakája nagyot ütött 2021-ben is. A Creppy hagyományos nyári fesztiválja, a környék legkülönlegesebb palacsinta partija csütörtökön egészen éjfélig varázsolta el a részt vevő palacsinta rajongókat. (Támogatott tartalom)

A Creppy belecsapott az éjszakába csütörtökön a Creppy Center és Creppy Palacsintaház különleges helyszínein. Az éjjel sztárjai egyértelműen az utánozhatatlan Creppy palacsinták, különösen az éjszaka palacsintái címmel büszkélkedő Rakaván és Túróvarázs palacsinták voltak, melyek árából 30%-ot a Creppy fizetett!

Kezdés gyanánt 18.00 órától a Galiba társulat fergeteges Ludas Matyi előadása szórakoztatta a kisebbeket és nagyobbakat a Creppy Center teraszán, melyben sztárvendégként Palacsinta Patrik is énekelt, aki ezután saját műsorral és egy palacsintafordító versennyel örvendeztette meg a helyszínen tartózkodó palacsinta rajongókat. A bátor és ügyes palacsintaforgatók különleges Creppy ajándékokkal gazdagodtak.

Az este folyamán az Avasi PrésHáz színvonalas előadásának keretében bemutatkozott a vadonatúj Creppy Bor, melyet meg is lehetett aztán kóstolni. Az egyértelmű vélemények alapján elmondható, hogy az Avasi Présház jóvoltából kiválóra sikerült a Creppy legújabb cserszegi fűszerese.

 
Az éjjel bomba hangulatának Dj Bordee ritmusai adták meg az ütemet és természetesen az egyedülálló Creppy élmény, mely ezúttal átfogta az éjszakát és elrepítette a rendezvényt szép számmal meglátogató palacsinta rajongókat Creppy birodalmának különleges vidékeire. 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!