Ugrás a tartalomra

A legkiemelkedőbb köztisztviselőit díjazta a megyei önkormányzat

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. július 02. csütörtök 13:07
A közigazgatási tisztviselők napja alkalmából díjátadó ünnepséget szervezett a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat június 30-án. Az ünnepélyes programon átadták az önkormányzat legújabb elismerését, a „Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat Elnökének Köztisztviselői Díját”, továbbá a „Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzati Hivatal Dicsérő Oklevelét” is. Tizenhat megyei köztisztviselő áldozatos munkáját értékelték a 2020-as emléknap alkalmából.
Fotó: Fekete Zsanett

A „Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat Elnökének Köztisztviselői Díja” azoknak a köztisztviselőknek adományozható, akik a közigazgatás, a közszolgálat területén végzett magas színvonalú tevékenységükkel hosszú időn át eredményesen szolgálták a megye lakosságát. 2020-ban Baranyai Tiborné, Bejó Józsefné, Béni Gyula, Demjén Gyurán Fruzsina, Fűtőné Majnár Mária, Hunyorné Varga Katalin, Huszárné Major Zsuzsanna, Karakas Sándorné, Kákonyiné Czeglédi Mária, Kovács Eszter, Körtvélyesi Gyuláné, Kövér János, Pataki Klára, Tamás Zoltánné és Vártás József munkáját díjazta a megyei önkormányzat elnöke.

A keddi ünnepségen átadták a „Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzati Hivatal Dicsérő Oklevelét” is. Ez a díj olyan köztisztviselőnek adományozható, akinek legalább két éve van közszolgálati jogviszonya, jelentős eredményekkel és hatékonyan végzi munkáját, példamutató és konstruktív a magatartása, az önkormányzat eredményes megítélésével összefüggő kiemelkedő a teljesítménye. Az oklevelet a megyei önkormányzat jegyzője adományozza. 2020-ban ezt Szombatiné Sebők Emese aljegyző asszony vehette át.

További hírek

Olvasnivaló