Ugrás a tartalomra

"Szeretetmozgalmat" indít a magát szociáldemokrataként meghatározó párt

Kujan István
Utoljára módosítva
2023. december 04. hétfő 12:18
Időt és figyelmet szánnak az embereknek.
Fotó: Juhász Ákos

"Hogy vagy, Miskolc?" címmel hirdette meg a Demokratikus Koalíció (DK) miskolci szervezetének "mozgalmát" Hegedűs Andrea országgyűlési képviselő. Ezt hétfői sajtótájékoztatóján jelentette be a politikus.

A magát szociáldemokrataként meghatározó párt képviselője azt mondta, rohanó világunkban kevés időt tudunk eltölteni egymással, ezért azt kezdeményezik, hogy legalább az advent hetei alatt lassítsunk le egy kicsit, figyeljünk befelé, és figyeljünk oda a családtagjainkra, barátainkra, de más embertársainkhoz is intézhetünk pár jó szót.

Ezt a célt szolgálja a DK öt állomásból álló programsorozata: a következő napokban a párt tagjai és szimpatizánsaik közterületeken tűnnek majd fel.

- Megállítjuk az embereket, és a szeretet ünnepének közeledtével meg fogjuk őket kérdezni, hogy vannak. Örülnék, ha minél többen csatlakoznának a mozgalomhoz, ha megállnának, és érdeklődve, figyelve megszólítanák a járókelőket - mondta Hegedűs Andrea.

Itt tűnnek majd fel:

december 13., szerda, 14-15 óra: a Centrum áruház előtti terület
december 14., csütörtök, 14-15 óra: a Miskolci Nemzeti Színház jegypénztára előtti terület
december 15., péntek, 11-12 óra: avasi városközpont (a Spar mellett)
december 18., hétfő, 14-15 óra: diósgyőri városközpont
december 20., szerda, 8-9 óra: Búza téri piac

Egy másik "szeretetakciót" is hirdettek: szociálisan rászoruló, zenei tehetséggel megáldott gyermekeknek gyűjtenek édességet, élelmiszert és játékokat cipősdobozokban, egészen december 15-éig. A felajánlásokat a párt miskolci központjában fogadják be.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!