Ugrás a tartalomra

Társasági esemény – BOKIK-Lions bál a Vigadóban

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. február 16. vasárnap 11:05
A Népkerti Vigadó adott helyet a megyei iparkamara és az Első Miskolci Lions Klub közös báljának. A rendezvény bevételét jótékony célra ajánlották fel.
Mocsári László képgalériája

A társasági eseményen hagyományosan díjakat is átadtak. BOKIK Támogatói díjban részesült Demeter Ervin kormánymegbízott, akinek a megye gazdaságfejlesztése érdekében végzett kiemelkedő munkáját ezzel ismerte el a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara.  

A BOKIK Cégvezetői díját idén az FK Raszter Építő Zrt. két vezetője, Farkas László vezérigazgató és Kalmár László műszaki igazgató kapták, kiemelkedő munkájuk elismeréséül. Az általuk megvalósított beruházások sora hosszú, például a Miskolci Jégcsarnok, a Lévay Gimnázium sportközpontjának építése, a tarcali Andrássy-kúria és a BOKIK-székház felújítása fűződik cégük nevéhez.

Aktív kamarai munkájáért, a szakmai utánpótlás képzése terén végzett magas színvonalú tevékenységéért Nagy István, a Nagy-Bükk Bt. ügyvezető igazgatója a BOKIK Vállalkozói díját vehette át.

Szintén Vállalkozói díjat kapott Tóth László, a mezőcsáti Nyírfa-Ker Kft. ügyvezetője, akinek immár negyedszázados sikeres üzleti tevékenységét, a tanulóképzés terén végzett áldozatos munkáját ismerte el a BOKIK Vállalkozói díjjal.

A bál a jótékonyság jegyében is telt, a tombola teljes bevételét a BOKIK és az Első Miskolci Lions Klub a GYEK-ben működő általános iskolának ajánlotta fel.  

 

 

 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!