Ugrás a tartalomra

A vártnál is fölényesebb szolnoki győzelem

minap.hu
Utoljára módosítva
2021. november 28. vasárnap 09:59
Nagy vereségbe szaladt bele hazai pályán a miskolci férfi vízilabdacsapat szombaton este.

Eredmény:

PannErgy-Miskolci VLC-Szolnoki Dózsa 4-18 (1-4, 1-4, 2-6, 0-4)
Gólszerzők: Biros B., Vismeg Zs., Sisán, Krasznai, illetve Milakovic 3, Jansik D. 2, Szeghalmi 2, Angyal 2, Kovács Gergő 2, Nagy Á. 2, Schmölcz 2, Teleki, Pető, Gbadamassi

Mocsári László képgalériája

A bajnokság tizedik fordulójában a Szolnok vendégeskedett a Kemény Dénes uszodában. Már az elején világossá tették, hogy nyerni jöttek Miskolcra, a félidőben 8-2-re vezettek. Nem csökkentették a tempót a második játékrészben sem, újabb tíz gólt rámoltak be a hazai kapuba, így magabiztos, tizennégy gólos vendéggyőzelemmel zárult a találkozó.

Javítani jövő hét szombaton, szintén este 6 órától tud a PannErgy-MVLC csapata, akkor a Kaposvárt fogadják. A mérkőzést a Miskolc Televízió élőben közvetíti, a minap.hu Facebook-oldalán is nyomon követhetjük majd a meccs alakulását. Egy közvetlen riválissal találkozik egyébként a miskolci vízilabdacsapat, mindössze egyetlen pont választja el a két gárdát a tabellán.

Az MVLC közösségi oldalán tájékoztatott arról, hogy csatlakoztak a Jónak lenni jó kampányhoz, ennek keretében a következő két hazai mérkőzésen adományt gyűjtenek a Covid-árvák javára a Regőczi István Alapítványon keresztül.

További hírek

Olvasnivaló