Ugrás a tartalomra

Véget ért a nyár, karbantartás kezdődött az Ellipsumban

minap.hu
Utoljára módosítva
2021. szeptember 21. kedd 14:09
A munkálatok alatt a strandfürdő rész wellness/fitness részlegének és szaunavilágának szolgáltatásai szünetelnek. 

Fotó: MiNap-archív/Mocsári László

Hivatalosan is véget ért a nyár, hétfőtől bezárt az Ellipsum Strandfürdő része és megkezdődnek a karbantartási munkálatok. A karbantartási időszak egészen a jövő szezon kezdetéig eltart majd. Az általános karbantartási munkák mellett, fejlesztések is kezdetét veszik.

Németh Judit, a Miskolci Fürdők Kft. ügyvezetője a Miskolc Televízió Híradójának elmondta, munkák részeként korszerűsítik a beléptető rendszert, emiatt van szükség a strandfürdő wellness/fitness részlegének, valamint a szaunavilágának szolgáltatásainak szüneteltetésére.

- Az Ellipsum Élményfürdő részét június közepén nyitottuk meg, ugyanakkor nehézséget jelentett mindeddig, hogy az új komplexumban és a korábbi Miskolctapolcai Strandon más rendszerrel történik a beléptetés. Ezt a két rendszert egységesítjük majd annak érdekében, hogy a vendégeket még komfortosabb körülmények között tudjuk kiszolgálni – mondta.

A nyitás várható időpontját a Miskolc Fürdők Kft. októberben jelzi majd a vendégek felé. Az Ellipsum Élményfürdő egyébként egész évben várja majd a fürdőzőket, ahogy a Selyemréti Strandfürdő úszómedencéje illetve a Barlangfürdő is nyitva áll a sportolni és kikapcsolódni vágyó vendégek előtt.

További hírek

Olvasnivaló