Ugrás a tartalomra

Politika

Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2019. december 06. péntek 13:16
A miskolci helyi közlekedés finanszírozása kapcsán szólalt fel a parlamentben Varga László szocialista országgyűlési képviselő. Véleménye szerint a főváros és több megyeszékhely, így Miskolc is rosszul jöhet ki egy, a kormány által tervezett jogszabálymódosításból.
On
Forrás
mti
Utoljára módosítva
2019. december 03. kedd 13:18
A jövőben csak a trafikokban lehet kapni az e-cigaretta, a dohányzást imitáló elektronikus eszköz és az új dohánytermékek kiegészítő termékeit is – döntött kedden az Országgyűlés.
Forrás
mti.hu
Utoljára módosítva
2019. december 01. vasárnap 13:55
A magát magyar-kiwinek nevező Claire Szabót választotta elnökévé szombaton az Új-Zélandon kormányzó Munkáspárt - jelentette a The New Zealand Herald című helyi lap.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. november 29. péntek 09:00
Megdöbbenéssel értesültem a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei kórházzal kapcsolatos legújabb hírekről, amelyek szerint többek között emberi test tiltott felhasználása és költségvetési csalás gyanúja miatt is vizsgálódnak a hatóságok – írja közleményében Pakusza Zoltán, a Mi Hazánk Mozgalom Borsod-Abaúj-Zemplén megyei elnöke.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. november 28. csütörtök 09:03
A Kereszténydemokrata Néppárt miskolci szervezete tisztújító taggyűlést tartott a napokban.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. november 26. kedd 13:24
Pakusza Zoltán szerint a TASZ nem a rend pártján áll akkor, amikor megtámad miskolci rendeleteket. Erről az önkormányzati képviselő beszélt sajtótájékoztatóján, majd hozzátette, Miskolcnak pedig nem a rendetlenségre, hanem a rendre van szüksége.
Forrás
Miskolc Televízió/minap.hu
Utoljára módosítva
2019. november 22. péntek 16:28
Jakab Péter arra kéri a kormányt, hogy induljon meg egy egyeztetés az Emmi és a miskolci önkormányzat között a Semmelweis Kórház Szülészeti- és Nőgyógyászati Osztályának bezárása kapcsán.
Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2019. november 21. csütörtök 19:08
Az új városvezetés első rendes közgyűlését követően, csütörtök délután néhány kiemelt témát felelevenítve sajtótájékoztatót is tartott a Velünk a Város frakció vezetése. A nyilvános napirendi pontok mellett a zárt ülésről is szó esett – itt ugyanis megválasztották a Miskolc Holding igazgatótanácsának tagjait.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. november 25. hétfő 08:15
Az új vezetésű és felállású közgyűlés csütörtök reggel 9 órakor kezdte meg ülését. A városatyák hat napirendi pontot tárgyaltak, zárt ülésen további négyet, sürgősségi indítványt pedig kettőt terjesztettek be.
Forrás
mti.hu
Utoljára módosítva
2019. november 16. szombat 20:50
Andrej Babis cseh miniszterelnök lemondását követelte szombaton Prágában a Millió pillanat a demokráciáért nevű civil társulás szervezte nagygyűlés legalább 200 ezer résztvevője.

Programok

-
Miskolc városában