Ugrás a tartalomra

Politika

Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2022. szeptember 30. péntek 10:26
Bencsik András az Északi Áramlat gázvezeték hét eleji robbanásai és szivárgása kapcsán ragadtatta el magát.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2022. szeptember 30. péntek 08:53
A kormányfő két hónap után jelent meg újra a a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában pénteken.
Forrás
Király Csaba
Utoljára módosítva
2022. szeptember 28. szerda 15:49
Egy év kemény, de sikeres munkáját zárták le a Miskolc Városi Diákönkormányzat delegáltjai szerdán tisztújítással és összegzéssel. A MiDÖk-ben az elnökség megújulásával generációváltás történt, a célok azonban változatlanok: képviselni a miskolci fiatalság érdekeit és ezzel segíteni a városvezetés ifjúságpolitikai céljait.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2022. szeptember 28. szerda 14:09
A miskolci önkormányzat is küzd az elszabadult energiaárakkal, a kiszámíthatatlan gazdasági környezettel, a fékevesztett áremelkedéssel. A bizonytalanság rengeteg, a város a legrosszabb forgatókönyvekre is készül – fogalmazott Miskolc polgármestere a közösségi média oldalán publikált videóban. 
On
Forrás
Cziffra Andrea
Utoljára módosítva
2022. szeptember 28. szerda 12:51
A Demokratikus Koalíció sem támogatja a Miskolci Vízmű Kft. állami kézbe történő átadását. A döntés okait Mokrai Mihály szerdán délelőtt sajtótájékoztatón ismertette.  
Forrás
mti.hu
Utoljára módosítva
2022. szeptember 26. hétfő 16:19
A kormány partnerséget kínál az önkormányzatoknak és mindenkivel tárgyalni fog, hogy a legfontosabb közszolgáltatások működése jövőre is fennmaradhasson, cserébe pedig mindenkitől takarékosságot várunk el - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter a Megyei Jogú Városok Szövetségének (MJVSZ) közgyűlését követően megtartott sajtótájékoztatón hétfőn Budapesten.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2022. szeptember 27. kedd 14:06
Időközi választást tartottak Miskolcon a 3-as számú egyéni választókerületben vasárnap. Az eredményt hétfőn a  Demokratikus Koalíció (DK) országgyűlési és önkormányzati képviselői értékelték. 
Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2022. szeptember 25. vasárnap 22:32
56,24 százalékkal a Fidesz-KDNP jelöltje, Barta Gábor nyerte meg a vasárnapi időközi választást Miskolcon. Sebe-Gazdig Judit a voksok 42,82 százalékát szerezte meg. A részvételi arány a 25 százalékot sem érte el.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2022. szeptember 24. szombat 15:23
A szavazatok száz százalékával választották újra a Mi Hazánk elnökévé Toroczkai Lászlót a párt III. Kongresszusán – írja a párt sajtóközleményében.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2022. szeptember 24. szombat 15:15
Szombat reggel megkapták a szavazókörök elnökei a szavazólapokat, valamint a voksolás lebonyolításához szükséges eszközöket: tollakat, pecséteket, jegyzőkönyveket.