Ugrás a tartalomra

Politika

Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2021. május 10. hétfő 11:33
Nem indul újra egyéniben Jakab Péter Jobbik-elnök Borsod-Abaúj-Zemplén megye I-es választókerületében – jelentette be a párt miniszterelnök-jelöltje hétfőn Facebook-oldalán.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2021. május 09. vasárnap 07:55
Az előrejelzéseknek megfelelően ismét az ellenzéki Munkáspárt jelöltjét, Sadiq Khant választották London polgármesterévé. Khan második polgármesteri megbízatását nyerte el.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2021. május 08. szombat 11:19
Az oltáson múlik, hogy mikor indíthatjuk újra a gazdaságainkat - hangsúlyozta Orbán Viktor miniszterelnök Portóban, az Európai Unió szociális csúcstalálkozójának első munkanapját követően a közösségi oldalán szombaton közzétett videóban.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2021. május 07. péntek 13:33
A várost vezető frakció közleményben reagált arra, hogy a kormány 1 milliárd 350 millió forintos kompenzációt ígért be Miskolcnak.
Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2021. május 06. csütörtök 16:54
Sok lehetőségtől esik el Miskolc pusztán azért, mert a kormány mostohagyerekként kezeli a várost; a borsodi megyeszékhelyen élők is változást akarnak, amit Varga László képvisel – fogalmazott a csütörtöki jelöltbemutató sajtótájékoztatón az MSZP társelnöke.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2021. május 04. kedd 15:04
„Lejárató célú híreszteléseknek” nevezte Miskolc újonnan megválasztott alpolgármestere a kormányközeli Origón megjelenteket, és leszögezte: az igazságszolgáltatáshoz fordul, amennyiben a jövőben az általa tulajdonolt Társaság működését, vagy személyét érintően valótlan tényállítás, híresztelés, sejtetés jelenik meg. „Nem hagyhatom ugyanis, hogy a Társaság jó hírneve, vagy a politikusi, magánemberi jó hírnevem politikai karaktergyilkosság áldozatává váljon” – nyomatékosította.
Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2021. május 03. hétfő 15:10
Szopkó Tibor ezzel hétfőtől hivatalosan is Miskolc alpolgármestere lett.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2021. április 29. csütörtök 21:16
A várost vezető frakció közleményt adott ki csütörtökön, amiben „szégyenteljes és hazug fideszes hecckampányt” emlegetnek egyebek mellett a közösségi közlekedés körül kialakult helyzet kapcsán.
Forrás
Bájer Máté
Utoljára módosítva
2021. április 28. szerda 15:22
Az országgyűlési képviselő elmagyarázta, az újonnan megszavazott törvény azt gátolja, hogy nemzetünk értékei nem ismert személyekhez, dolgokhoz, élőlényekhez és helyekhez kerüljenek.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2021. április 22. csütörtök 16:13
Nemcsak pénzt von el az új, hulladékgazdálkodással kapcsolatos szabálymódosítás a városok vezetéseitől, de büntetést is kiszabhat rájuk általa a kormány – erről beszélt Bartha György csütörtökön.