Ugrás a tartalomra

Politika

Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. június 04. vasárnap 20:19
A nemzeti összetartozás alapja, hogy minden magyar tudja és tapasztalja meg: a magyar államnak vannak határai, de a magyar nemzetnek nincsenek! - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter vasárnap Sátoraljaújhelyen a nemzeti összetartozás napja alkalmából tartott megemlékezésen.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. június 04. vasárnap 11:32
Az LMP – Magyarország Zöld Pártja szerint nem is kérdés, hogy a megfelelő bérek biztosítása a pedagógusoknak a magyar állam feladata, az uniónak ahhoz nincs köze.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. június 04. vasárnap 11:15
Minden idők legnagyobb pedagógusbéremelését tervezzük - írta a Belügyminisztérium (BM) a pedagógusnap alkalmából az MTI-hez vasárnap eljuttatott közleményében, amelyben köszönetet mond "valamennyi pedagógusnak, aki szeretettel és lelkiismeretesen tanítja, neveli a rá bízott gyermekeket, diákokat".
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. június 04. vasárnap 10:53
Háborús időkben olyan költségvetést igyekeztünk megtervezni, ami az eddig elért eredményeket garantálja, elsősorban az ország biztonságát, megvédi a családokat, a nyugdíjakat, a munkahelyeket és a rezsicsökkentést is - fogalmazott a jövő évi büdzsével kapcsolatban a pénzügyminiszter.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. június 03. szombat 14:32
Minden Balaton-parti településen egy ingyenesen elérhető szabadstrand garantálását javasolta a Demokratikus Koalíció (DK) frakciószóvivője.
Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2023. június 03. szombat 08:20
A Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei önkormányzat fenntartásába kerül át az edelényi L'Huillier-Coburg-kastély. Az újranyitás pontos időpontja egyelőre még nem ismert.
Forrás
minap.hu / g7.hu
Utoljára módosítva
2023. június 02. péntek 12:22
Egyre gyorsuló ütemben gazdagodik Orbán Viktor családja. Míg tíz-tizenöt évvel ezelőtt a miniszterelnök családtagjai legfeljebb néhány tízmillió forintnyi céges jövedelemre tettek szert, addig mostanában rendre évi 2-3 milliárd forint bevételük van ilyen forrásból. Korábban egyértelműen az Orbán-bányák növelték a családi vagyont, az elmúlt esztendőkben azonban már a fiatalabb generáció befektetései hozzák a nagy pénzt.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. június 02. péntek 15:27
Pénteken 2 órától rendkívüli közgyűlést tartottak Miskolcon, melynek témája a víziközmű-szolgáltatás jogainak és kötelezettségeinek a Magyar Államra történő átruházása volt.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. június 01. csütörtök 13:39
Öt európai parlamenti képviselőcsoport képviselői nyújtották be azt a határozati javaslatot, amelyben aggodalmukat fejezik ki a magyarországi jogállamiság helyzete miatt. Az Európai Parlament nagy többséggel elfogadta azt az állásfoglalást.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. június 01. csütörtök 10:28
A magyar kormány egy szerda esti rendelettel új adót vezetett be a megtakarításokra.

Programok

Jelenleg nincsenek programok!