Ugrás a tartalomra

Politika

Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2020. július 11. szombat 12:28
Áder János köztársasági elnök levélben hívta fel az Európai Bizottság elnökének figyelmét a Tiszán és a Szamoson át Magyarországra érkező nagy mennyiségű hulladék problémájára.
Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2020. július 10. péntek 13:14
Közel kétszázezer forintnyi taxiszámlát fizettetett ki a miskolci önkormányzattal, azaz a miskolci adófizetőkkel Alakszai Zoltán, Miskolc korábbi jegyzője, egy év alatt – állítja Bazin Levente, a Velünk a Város politikusa.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2020. július 06. hétfő 09:33
A szinte véglegesnek mondható hivatalos részeredmények alapján - 99 százalékos feldolgozottságnál - a jelenleg kormányzó jobboldali Horvát Demokratikus Közösség (HDZ) nyerte meg a vasárnapi előre hozott parlamenti választásokat.
Forrás
Tajthy Ákos
Utoljára módosítva
2020. július 03. péntek 15:05
Közpénzből fizetett egy kétszázezres éttermi számlát Alakszai Zoltán, Miskolc korábbi jegyzője – jelentette ki  Bazin Levente (Velünk a Város) önkormányzati képviselő pénteken, a Városháza főbejárata előtt megtartott sajtótájékoztatón.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2020. június 29. hétfő 09:48
A hivatalos részeredmények szerint is Andrzej Duda hivatalban lévő államfő nyerte meg a lengyel elnökválasztás első, vasárnap tartott fordulóját a szavazatok 45,24 százalékával. A második fordulóban az ugyancsak továbbjutó Rafal Trzaskowski varsói főpolgármesterrel, a fő ellenzéki erő, a Polgári Platform vezette koalíció jelöltjével kell megmérkőznie, aki a voksok 28,92 százalékát gyűjtötte össze.
Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2020. június 26. péntek 19:38
Havi bruttó fél millió forintot vett fel stratégiaalkotásért, monitorozásért és javaslatok megfogalmazásáért Alakszai Zoltán jegyző, fideszes polgármester-jelölt tavaly augusztusig – mondta el Bazin Levente (Velünk a Város) önkormányzati képviselő pénteken, a Városháza főbejárata előtt megtartott sajtótájékoztatón.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. június 25. csütörtök 16:03
A Velünk a város frakció közleményt juttatott el szerkesztőségünkbe, amelyet változtatás nélkül közlünk.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. június 20. szombat 18:36
Nem volt tiltó tábla láthatóan kihelyezve, nem használt trágár szavakat, másnap pedig elszállította a zöldhulladékot – írja szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében Badány Lajos arra reagálva, hogy több médium is arról cikkezett a napokban, hogy a Velünk a Város frakcióvezető-helyettese illegálisan helyezett el hulladékot Mályi külterületén múlt hétvégén. 
Forrás
mti.hu
Utoljára módosítva
2020. június 20. szombat 11:55
Ismét beterjeszti a leszakadó vidékeken bérfelzárkóztatást kezdeményező országgyűlési határozati javaslatát a Jobbik - jelentette be szombati online sajtótájékoztatóján Jakab Péter, az ellenzéki párt elnöke, frakcióvezetője.
Forrás
Tajthy Ákos
Utoljára módosítva
2020. június 17. szerda 17:56
A párt szerint az alapjövedelem azonnali segítséget jelentene azoknak, akik bajba jutottak. 

Programok

Jelenleg nincsenek programok!