Ugrás a tartalomra

Politika

Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2023. november 30. csütörtök 14:14
December 1-jétől az államhoz kerül a jelentős veszteséggel működő MIVÍZ Kft. - az erről szóló előterjesztést a csütörtökre összehívott rendkívüli közgyűlésen szavazták meg a városatyák. A cégnél javuló közszolgáltatást, korszerűsítéseket és a fizetések emelését várják. A Velünk a Város frakcióvezetője azt mondta, a miskolciak érdeke azt kívánta, hogy ezt a felelős döntést meghozza a grémium.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. november 30. csütörtök 13:30
"Rendszerváltást" sürgetett a munka világában csütörtökön sajtótájékoztatón az MSZP társelnöke, aki azt mondta, ha a szocialisták lennének kormányon, magasabbak lennének a bérek, alacsonyabbak az adók, adómentes lenne a minimálbér, miközben jobban adóztatnák a multicégek nyereségét.
On
Forrás
Bódogh Dávid
Utoljára módosítva
2023. november 29. szerda 16:35
Szerda délután megtartotta alakuló ülését a Helyi Választási Bizottság (HVB) a Városháza jegyzői tárgyalójában. A tagok a jövő évi önkormányzati választásra szabott választókerületek elhelyezkedését véleményezhették.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. november 29. szerda 13:17
Gondoskodó államra van szüksége az országnak az MSZP szerint, a párt meghirdette Rendszerváltást! című programját.
Forrás
Bódogh Dávid
Utoljára módosítva
2023. november 28. kedd 18:22
Hozta lapunk tudomására a Demokratikus Koalíció önkormányzati képviselője, aki szerint Hegedűs Andrea még nem elég felkészült a miskolci polgármesteri székhez.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. november 27. hétfő 12:13
A települési klímavédelmi feladatok támogatására szólította fel a kormányt Bakos Bernadett, az LMP országgyűlési képviselője hétfői budapesti sajtótájékoztatóján.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. november 24. péntek 18:38
A Velünk a Város frakciószövetség igyekszik megértéssel kezelni a kormánypárt helyi képviselőinek valóságot szándékosan nélkülöző vádaskodásait. Amikor azonban cunami méretben ömlesztik hazugságaikat, ahogy azt ma tették, szükségesnek tartjuk a fideszes álvalóságot bemutatni. Nem a meggyőzésük, hanem a Fidesz által félrevezetni próbált miskolci választópolgárok érdekében - reagált a frakciószövetség a FIDESZ-KDNP miskolci képviselőinek pénteki sajtótájékoztatójára.
Forrás
Bájer Máté
Utoljára módosítva
2023. november 24. péntek 14:06
A téma a betelepített ázsiai munkások jelenléte volt hazánkban - erről országos politikusok beszélgettek. A téma helyi vonatkozásáról miskolci képviselőket kérdeztünk.
Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2023. november 22. szerda 20:27
Országjárásán a borsodi vármegyeszékhelyre látogatott szerdán Dobrev Klára árnyék-miniszterelnök, hogy meghirdesse a Demokratikus Koalíció oktatási programját az Ady Endre Művelődési Központban.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. november 22. szerda 14:59
A sztrájktörvény alapján az egyeztetések folytatását javasolja a Pedagógusok Szakszervezete (PSZ) és a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) a Maruzsa Zoltán köznevelési államtitkárhoz intézett levélben szerdán.

Programok

Jelenleg nincsenek programok!