Ugrás a tartalomra

Már a harmadik e-lakáspályázat indul hétfőtől

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. november 12. csütörtök 16:02
A Miskolc Holding Zrt. Ingatlangazdálkodási Igazgatósága a járványügyi veszélyhelyzetben a cégcsoport informatikai szakembereivel együttműködve, létrehozott egy elektronikus pályázati rendszert, mely lehetővé tette az üres lakások megtekintését, a felújítási költségvetések megismerését elektronikus úton, személyes kontaktus nélkül.

Az áprilisi és augusztusi meghirdetés után a mostanira is csak elektronikus pályázatot lehet benyújtani. A november 16-án induló önkormányzati lakáspályázat harminc piaci elvű lakás bérbeadására ad lehetőséget. A meghirdetett lakások a város különböző pontjain helyezkednek el, az Avasi-lakóteleptől egészen a Diósgyőri Városközpontig, de számos belvárosi lakás is található közöttük. A lakások bérleti díja - a fekvésüktől, építési technológiájuktól, illetve az épület felújítottságától függően 690-940 Ft/m²/hó között alakul. A lakások különböző mértékben felújításra szorulnak. 

Az elektronikus pályázati rendszer elérhetőségét hétfőn teszi közzé a Miskolc Holding Zrt. Ingatlangazdálkodási Igazgatósága a weboldalán: http://ingatlangazdalkodas.miskolcholding.hu/

linkre kattintva előzetes regisztrációt követően léphetnek be az e-pályázat rendszerébe, ahol a feltöltött pályázati kiírás, fényképek és műszaki dokumentációk alapján nyerhetnek információt a meghirdetett lakások állapotáról, a fizetendő bérleti díjakról, a felújítási költségek bérbeszámításának lehetőségéről, valamint a szerződéskötés feltételeiről. A pályázat az elektronikus adatlap kitöltésével egyszerűen és gyorsan benyújtható. A kérelemben feltüntetett adatokat, nyilatkozatokat alátámasztó dokumentumok csatolására nincs szükség, azokat kizárólag a nyertes pályázóknak kell majd benyújtaniuk a szerződéskötést megelőző vizsgálat során.

·       A pályázatok november 16. 8.00 órától november 30. 16.00 óráig nyújthatók be. Elbírálásukra legkésőbb 2021. január 31. napjáig kerül sor.

·       A pályázati kiírásban szereplő lakások közül legfeljebb három lakásra nyújtható be pályázat. A kiválasztott lakások személyes megtekintésére a szerződéskötést megelőzően, kizárólag az első helyre sorolt pályázóknak van lehetőségük.

·       A pályázat benyújtásával kapcsolatban az alábbi telefonszámon, illetve e-mail címen érdeklődhetnek: 70/705-6230; 70/658-3396; 70/430-8681, e-mail cím: lakashasznositas@miskolcholding.hu

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!