Ugrás a tartalomra

Otthonöltöztetésből ötös

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. szeptember 16. szerda 09:32
Igényes lakástextíliákkal, széles választékkal és számos szolgáltatással várja vevőit a Tulipán-tömbben a Gála Home.

Miskolc belvárosának központja a sétáló utca, ahol nem csak korzóznak az emberek, de gyakran járnak vásárolni is az üzleteiről híres környékre: bejárva a város szívét széles árukínálatra és számos szolgáltatásra bukkanhatunk. Bár a veszélyhelyzet alatt sok vállalkozás került nehéz helyzetbe, akad pozitív példa is: a Gála Kereskedelmi Zrt. új, exkluzív lakástextil boltot nyitott a Tulipán-tömbben.
- A Gála Home lényege, hogy a lakásának, lakóházának vagy nyaralójának az igényes berendezéséhez, felújításához, korszerűsítéséhez szükséges mindenfajta lakástextiliát egy helyen találja meg a vásárló – mesélt a nyitásról Iglai Szabolcs vezérigazgató.
- Gazdag készlettel és számos szolgáltatással várjuk vevőinket. Sokféle fényáteresztő függönyt kínálunk, melyek többsége azonnal elvihető. A megvásárolt alapfüggönyök varrását kollégáink díjmentesen végzik, de sötétítő függönyök varrását is vállaljuk az üzletben – ez a szolgáltatás díjköteles.
Aki még csak tervezget, vagy éppen nem tudja pontosan, mit is szeretne, annak is szívesen segítenek.
- Kollégáink ötletekkel szolgálnak a lakáshoz illeszkedő függöny fazonjának megvarrásához is.
Persze nem csak a függönyökért érdemes ellátogatni a Gála Home-ba.

- Igényes egyiptomi gyapjúszőnyegeket és belga szőnyegeket is tartunk, valamint egy nagy hagyománnyal rendelkező hazai szőnyeggyár termékeit is árusítjuk. Számos lepedőt, ágyneműt kínálunk széles palettán – az utóbbiakból a szállodai minőség is megtalálható boltunkban. Törölközőből szintén nagy méret- és színválasztékkal rendelkezünk. Azoknak is érdemes ellátogatni hozzánk, akik asztalterítőket, fürdőszobai kiegészítőket vagy konyhai kiegészítőket keresnek. Érdemes megemlíteni azt is, hogy bármilyen méretű vagy formájú asztalra elkészítjük a terítőt – mondta  Iglai Szabolcs. - A vendéglátók részére asztalszoknyákat és székszoknyákat is varrunk, valamint szennytaszító asztalterítőket, benti asztalokra pedig klasszikus kockás terítőket kínálunk széles választékban.
Aki a falakat szeretné modern köntösbe bújtatni, az is jó helyen jár a Gála Home-ban.
- Egy német cég termékeit forgalmazzuk, amik egyaránt alkalmasak díszcsíkos dekoráció készítéséhez, vagy a teljes szoba kitapétázásához. Érdemes megnézni a katalógusunkat: több mint 500 féle mintából lehet válogatni.

További hírek

Olvasnivaló