Ugrás a tartalomra

Közélet

Forrás
Farkas Ildikó - Kujan István
Utoljára módosítva
2020. július 16. csütörtök 14:24
Összefogtak a Miskolcért tenni akaró, közösségfejlesztésért dolgozó civilek. Az együttműködést szerdától már úgynevezett „részvételi munkacsoportban” is folytatják. Ekkor tartotta alakuló ülését a csoport, amelynek célja, hogy a civil szféra és a lakosság is bekapcsolódhasson a döntéshozó folyamatokba és ötleteikkel gyarapítsák a várost.
Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2020. július 15. szerda 15:39
A hódfarkú mókus, azaz a hókus nyerte el a Mirehu tetszését, így Esenczki Mira rajzából ölt majd szó szerint is testet az újrahasználati központ kabalafigurája.
Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2020. július 12. vasárnap 12:46
A Praktizáló Orvosok Szövetsége új elismerését idén adták át elsőként, a Semmelweis-naphoz kapcsolódva – ez adta az apropóját annak, hogy beszélgessünk az első Év háziorvosának választott dr. Görgei Tiborral.
Forrás
Tajthy Ákos
Utoljára módosítva
2020. július 10. péntek 17:08
A bécsi meghirdetett nosztalgia köreit törölni kellett, de a Tátra is meghibásodott, így egy-két indulás annál is kimaradt. A sárga szerelvényt meg tudták javítani, így az hamar újraindult.
Forrás
Miskolc Televízió/minap.hu
Utoljára módosítva
2020. július 10. péntek 09:23
Az önkormányzat az év elején kezdte meg a Miskolci Állatkert fejlesztését pályázati forrásból. A beruházás részeként új fogadóközpont épül, valamint egy 200 négyzetméteres Afrika ház, ahol a legnépszerűbb fajok kapnak majd helyet, köztük oroszlán és sivatagi hiúz is.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. július 10. péntek 09:33
Az idei év legmelegebb napjai előtt állunk – írta közösségi oldalán az Országos Meteorológiai Szolgálat.
Forrás
Miskolc Televízió/minap.hu
Utoljára módosítva
2020. július 09. csütörtök 17:13
Több mint kilencezerrel nőtt a regisztrált álláskeresők száma Borsod-Abaúj-Zemplénben a veszélyhelyzet idején – derült ki a kormányhivatal statisztikájából.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2020. július 08. szerda 16:13
Egészséges csecsemőt helyeztek el szerdán kora hajnalban a hatvani Albert Schweitzer Kórház-Rendelőintézet babamentő inkubátorában - közölte az intézmény az MTI-vel.
Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2020. július 08. szerda 16:40
Még ha néha el is sírja magát a meghatódástól, egyébként jó humorú, pozitív életszemléletű a kilencvenedik születésnapját július 8-án ünneplő Werner Károly.
Forrás
Gável Adrienn
Utoljára módosítva
2020. július 08. szerda 16:28
Garantált csatlakozásokkal is segíti a július 10. és augusztus 14. között megrendezendő GasztroPlacc Extra gasztroesemény vendégeit a Miskolc Városi Közlekedési Zrt. –közölte szerdán a társaság.

Programok

Jelenleg nincsenek programok!