Ugrás a tartalomra

Oktatás

Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. november 16. szombat 19:16
Miskolc zenét oktató intézményei vonultatták fel egy hangversenyen növendékeiket a magyar zene népszerűsítése érdekében. A Miskolci Tehetségnap már a negyedik volt a sorban.
Forrás
Miskolc TV / minap.hu
Utoljára módosítva
2019. november 16. szombat 13:33
Innovatív gondolkodásmódra ösztönözték a középiskolásokat is a Miskolci Egyetemen. Miskolcra ért a Startup Campus nevű országos roadshow, melyen inspiráló sikertörténeteket is bemutattak. Az eseményen elhangzott: a fiatalok számára különösen fontos az újító szemlélet, hiszen nagy részük olyan munkahelyen dolgozik majd, ami ma még nem is létezik.
Forrás
Miskolc TV / minap.hu
Utoljára módosítva
2019. november 16. szombat 11:05
Bevetési és kutyás bemutató, önvédelmi gyakorlatok, szituációs feladatok, életmentő technikák – a rendészeti szakgimnázium növendékeinek mindennapjaiba tekinthettek be az általános és középiskolások. A nyílt napot minden évben megrendezik az intézményben, hogy felhívják az érdeklődők figyelmét a szakma szépségeire.
Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2019. november 14. csütörtök 18:52
Hogyan indul el a híradó, milyen egy napi adás, hol forgatnak a stábok, milyen témák vannak a honlapon és mi a dolga egy tördelőnek? – ezekre a kérdésekre is választ kaptak az Erasmus + nemzetközi cserediákprogram résztvevői és zrínyis diákok a MIKOM-ban.
On
Forrás
Miskolc TV
Utoljára módosítva
2019. november 14. csütörtök 16:05
Innováció nélkül ma már egy vállalkozás sem maradhat talpon, ehhez azonban a felsőoktatási intézmények tudás bázisára kell támaszkodniuk – hangzott el a Területi Innovációs Platformokat bemutató országos program sorozat miskolci rendezvényén.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. november 14. csütörtök 15:44
A Miskolci Bartók Béla Zene- és Táncművészeti Szakgimnázium előfelvételit és nyílt napot hirdet, november 21-22-én.
Forrás
police.hu
Utoljára módosítva
2019. november 12. kedd 11:05
A miskolci iskola is megnyitja kapuit november 15-én a rendészeti pálya iránt érdeklődők előtt.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. november 08. péntek 12:42
Pályaválasztási rendezvényt tartottak a Baross Gábor Szakgimnáziumban. Álláslehetőségekről tájékozódhattak általános iskolások a MÁV Zrt.-től, az Észak-magyarországi Közlekedési Központ Zrt.-től és a Magyar Posta Zrt.-től, amikkel a középiskola már évek óta együttműködik.
Forrás
Miskolc TV / minap.hu
Utoljára módosítva
2019. november 07. csütörtök 16:30
Szeptemberben nyílt meg a Digitális Közösségi Alkotóműhely a Miskolci Szakképzési Centrumban, a Latabár utca 1. szám alatt. Most az első foglalkozást tartották az általános iskolásoknak, akiket céljuk megszólítani az itt dolgozó szakembereknek.
Forrás
eduline.hu
Utoljára módosítva
2019. november 07. csütörtök 13:43
Elfogadta a kormány a kötelező középfokú nyelvvizsga eltörléséről szóló javaslatot – írja a hvg.hu-ra hivatkozva az Eduline.

Programok

-
-
városszerte