Ugrás a tartalomra

Oktatás

Forrás
index.hu
Utoljára módosítva
2020. szeptember 17. csütörtök 12:55
Minden tanár teljes összegű táppénzben részesül, aki az iskolában fertőződött meg koronavírussal, vagy az intézménybeli történés miatt kényszerül karanténba – közölte Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere szerdán a Facebook-oldalán megjelent interjúban, valamint a koronavirus.gov.hu honlapon.
Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2020. szeptember 16. szerda 16:41
Hazánkban elsőként a Miskolci Egyetemen indul civil szervezetekkel foglalkozó kurzus. A valódi értelmiségi létre is felkészülhetnek a hallgatók az intézmény rektora szerint.
Forrás
Répássy Olívia
Utoljára módosítva
2020. szeptember 16. szerda 14:21
Más lett a neve az intézménynek: Komlóstetői Református Általános Iskola. Először öt éve merült fel az igény a fenntartóváltásra. Ezzel ez lett a hetedik református oktatási intézmény Miskolcon.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2020. szeptember 16. szerda 10:51
A nagy érdeklődésre és a beiratkozási időszak elhúzódására való tekintettel a Diákhitel Központ szeptember 24-ig meghosszabbítja a szabad felhasználású diákhitel igénylési határidejét. A központ erről szerdán közleményben tájékoztatta az MTI-t.
Forrás
Tajthy Ákos
Utoljára módosítva
2020. szeptember 15. kedd 16:55
Az erről szóló megállapodást kedden írták alá Miskolcon.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. szeptember 14. hétfő 13:41
A Miskolci Szakképzési Centrum hétfőn, a járványügyi szabályok szigorú betartása mellett két részletben rendezett ünnepség keretében adta át az Emberi Erőforrások Minisztere által adományozott Pedagógus Szolgálati Emlékérmeket, valamint a Miniszter Elismerő Oklevelét az azt kiérdemlő oktatók számára. Az elismeréseket a Miskolci SZC Berzeviczy Gergely Technikum dísztermében adták át.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2020. szeptember 13. vasárnap 11:12
Az eddig megszokott szeptember végi időponttól eltérően idén november 27-28-án rendezik a Kutatók Éjszakája nevű rendezvénysorozatot - közölték a szervezők.
Forrás
Tajthy Ákos
Utoljára módosítva
2020. szeptember 10. csütörtök 18:08
Ismét toborzást kezdett a Miskolci Egyetem a Tanítsunk Magyarországért programban.
Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2020. szeptember 09. szerda 16:59
Hétfőn megtartotta tanévnyitó ünnepi szenátusülését a Miskolci Egyetem. Több mint 2 ezer elsőéves hallgatója van az intézménynek, ami az értékek, hagyományok megőrzése mellett fejleszt, és a fejlődés katalizátorává kíván válni.
Forrás
Miskolc Televízió/minap.hu
Utoljára módosítva
2020. szeptember 03. csütörtök 08:04
A Covid19-világjárvány miatt júniusban elmaradt diplomaátadó ünnepségekkel kezdi meg a következő tanévet a Miskolci Egyetem. A Miskolc Televízió élőben közvetíti ezeket.

Programok

-
-