Ugrás a tartalomra

24.hu: Elfogták Berki Krisztián dílerét

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. május 11. szerda 14:59
Elfogta a rendőrség azt a férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy ő adhatta a drogot Berki Krisztiánnak, akit péntek reggel találtak holtan a IX. kerületi otthonában.
Fotó: Blikk

Mivel kábítószergyanús anyagokat találtak a celeb lakásán, ezért a BRFK a halálesettel kapcsolatos közigazgatási eljárás mellett egy büntetőeljárást is indított az ügyben. A 24.hu értesülései szerint kokaint és marihuánát találtak a rendőrök Berki otthonában.

A portál megkereste a BRFK-t, hogy megtudják, hol tart a nyomozás, válaszukban azt írták, hogy május 6-án ismeretlen tettes ellen indítottak eljárást kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt.

A Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály nyomozói május 10-én Vecsésen fogtak el egy feltételezett drogkereskedőt, akit a kihallgatását követően őrizetbe vettek, és kezdeményezték a letartóztatását – írták a hírportálnak válaszukban.

Hozzátették, a 42 éves K. István lakásán bruttó 50 gramm kokaint és marihuánát, valamint kábítószerrel szennyezett eszközöket, digitális adathordozókat és – vagyonbiztosítás keretében – két, nagy értékű személyautót foglaltak le.

A folyamatban lévő eljárásban kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt kihallgattak egy 48 éves budapesti férfit is, akitől marihuánát, kokainnal szennyezett tárgyakat, valamint teljesítményfokozó-szereket foglaltak le. Az ügyben további gyanúsítások várhatók.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!