Ugrás a tartalomra

A 62 éves nagypapa 21 éves unokája mellét fogdosta

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. július 04. hétfő 10:35
A Kazincbarcikai Járási Ügyészség vádat emelt egy 62 éves férfi ellen emberi méltóságot sértő szeméremsértés miatt, aki 21 éves lány unokájának felajánlotta, hogy segít gyakorolni a gépjárművezetést a saját autójával. A volánt átengedte unokájának, azonban visszafelé, amikor már ő vezetett, útközben többször félrehúzódott, megállt és a mellette ülő unokája mellét fogdosta, markolászta.

A vádirat szerint a vádlott 2021. október közepén felajánlotta 21 éves lány unokájának, hogy segít neki gyakorolni a vezetést, ezért elment unokája edelényi lakására, és együtt egy békés megyei kiránduló helyre utaztak. Az odafelé úton az unoka vezette a gépjárművet.

Amikor hazaindultak, az unokája megkérte a vádlottat, hogy inkább ő vezessen, mivel fájt a feje.

A gépjárműben a vádlott melletti ülésen foglalt helyet az unokája. Menet közben a vádlott több település közelében félrehúzódott és megállt az autóval. Ekkor az unokája mellét fogdosta, markolászta, illetőleg dicsérte, továbbá azt mondta neki, hogy ha megengedi, hogy simogassa a melleit, akkor puszit kap tőle.

A sértettet váratlanul érte a cselekmény, kellemetlenül érezte magát, emberi méltóságát sértette a nagyapja magatartása, ezért kezeit a mellkasa előtt összekulcsolva igyekezett a melleit eltakarni, azonban a rokonság miatt, nem mert szólni a vádlottnak.

Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottal szemben büntetővégzésben – tárgyalás mellőzésével – felfüggesztett fogházbüntetést indítványozott.

(Címlapkép: Illusztráció; Fotó: Horváth Csongor)

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!