Ugrás a tartalomra

Birtokba vették az első fürdőzők az Ellipsumot

minap.hu
Utoljára módosítva
2021. június 12. szombat 10:38
Huszonöt nyertes családjával, szeretteivel kapott lehetőséget első vendégként belépni Miskolctapolca új fürdőjébe a Csobbanj elsőként az Ellipsumban játékban. Mintegy hetvenöt miskolci próbálhatta ki a szolgáltatásokat, amikkel nagyon meg voltak elégedve.
Képgaléria! Fotó: Juhász Ákos

Majdnem a teljes szolgáltatási paletta rendelkezésére állt annak a csaknem nyolcvan látogatónak, akik nyertek ezerkétszáz pályázó közül. Németh Judit, a Miskolci Fürdők Kft. ügyvezetője elmondta, nem volt könnyű a játék, hiszen a jelentkezők közül csak hétszázan válaszoltak helyesen. – Közülük választottuk ki azt a huszonöt nyertest, aki pénteken, a nyitás előtt egy nappal kipróbálhatta az új strandot. A zártkörű eseményre miskolci lakcímkártyával és oltási igazolvánnyal lehetett belépni a regisztráltaknak – mondta. 

A nyerteseket Veres Pál polgármester fogadta. Volt, aki a párját hozta el, más a családját, de előfordult, hogy három generáció együtt érkezett. – Anyukámmal és a kislányommal jöttem – mondta Nagy László, aki hozzátette, először nem is gondolt arra, hogy nyernek ezen a regisztrációs játékon. – Nagyon örülünk, hogy tulajdonképpen a nagyközönség előtt szemügyre vehetjük, kipróbálhatjuk ezt a nagyszerű létesítményt. A kislányomnak láthatóan nagyon tetszik, odavan érte, így én is nagyon élvezem az ittlétet. Változatos fürdőlehetőségek vannak: az is megtalálja a számítását, aki csak lazítani szeretne és az is, aki élményeket keres szórakozáshoz, ráadásul évszaktól függetlenül. Tervezzük, hogy vissza fogunk látogatni – mondta.

Az étterem még nem üzemelt, de nem hagyták ital és étel nélkül a vendégeket, mindenki kapott jegyet, amit beválthatott üdítőre és pogácsára a négyórás tartózkodása alatt. Működtek a csúszdák is, csak még a leginnovatívabbnak számító virtuális élményt nem próbálhatták ki a vendégek. Ezek az attrakciók a szombati kezdésre vártak. 

Balázs Regina nagyon örült annak, hogy Miskolcon épült egy ilyen komplexum, amivel meg tudjuk mutatni az országnak, milyen értékeink vannak. – Vannak természeti kincseink és gyönyörűszép a környezetünk, amiket ki is tudunk használni. Tetszik ez a modern épület, annyira hangulatos, hogy bármikor szívesen visszatér ide az ember. Szerintem olyan sok mindent kínál a sok épület, hogy minden korosztály megtalálja benne a magának való programot, feltöltődést és kikapcsolódást – mondta. 

A szerencsések után szombaton hivatalosan is megnyitották az Ellipsum Élmény- és Strandfürdőt. Erről későbbi cikkünkben számolunk be.

További hírek

Olvasnivaló