Ugrás a tartalomra

Cél: a dobogós helyek megszerzése

Balogh Csilla
Utoljára módosítva
2024. február 17. szombat 20:04
Nehéz évad elé néz a Miskolci Road Cycling Club (MRCC) – mondta Nyirkó Attila elnök, a klub szombati évadnyitó sajtótájékoztató rendezvényén. 
Fotó: MRCC

A tagokra idén több mint harminc verseny vár, és a cél az, hogy a versenyzők több korosztályban is érmeket szerezzenek – hangzott el az eseményen, amelyen a klub támogatói is részt vettek. Nyirkó Attila arról is beszámolt, hogy a klub tagjai márciusban, a Zemplénben, májusban pedig Olaszországban tartandó edzőtáborban készülnek fel a megmérettetésekre. Elmondta, hogy sokan csatlakoznak az egyesülethez, és az utánpótlás képzése is folyamatban van mind technikai, mind pedig elméleti síkon. 

– A csapat elérte a működésének fennállása óta eddigi legnagyobb létszámát, a 30 főt, már budapesti, debreceni és egyéb környező településekről érkező csapattagok is erősítenek bennünket, és még mindig szívesen látunk új belépőket – fogalmazott Somogyi László. Az MRCC menedzsere elmondta, hogy az MRCC Magyarország legismertebb csapata, ötezren követik a közösségi oldalukat. – Ez nem mindennapi eredmény egy kerékpáros egyesület életében – hangsúlyozta.

Az egyesület Budapesten is elindította a hétvégi közös nyílt kerékpározást, és a Bükk Kupát idén is megtartja, hagyományosan szeptember második hétvégéjén.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!