Ugrás a tartalomra

Elképesztően látványos Mikulás show kezdődik december 1-jén az Avalon Parkban!

minap.hu
Utoljára módosítva
2021. november 29. hétfő 08:07
Hamarosan kezdetét veszi a már hagyománnyá vált Mikulás programsorozat az Avalon Parkban, ami idén minden eddiginél káprázatosabb ünnepi fényárban úszik. (Támogatott tartalom.)

Az idei showműsoron a Mikulás és Grincs mellett olyan új szereplők érkeznek Avalónia tündérvilágába, mint Harry Potter, Hermione, Dumbledore, Voldemort, Demóna, Jack Spenót és szerepet kap a park új kabalafigurája, Majmóca is.

Az Avalon Park évről évre számos újdonságot csempész a többnapos Mikulás rendezvényébe, hogy a visszatérő vendégek is ugyanolyan kíváncsisággal és csodálkozással szemléljék a meseelőadás minden pillanatát, mintha első alkalommal vennének részt rajta. A szereplők olyan karakterek bőrébe bújnak, akik örökzöld népszerűségnek örvendenek a gyerekek – ugyanakkor sok felnőtt – körében is. A filmhősök minél élethűbb megjelenítésén kívül, a színpadi díszletben is olyan új és mágikus showelemek jelennek majd meg, amik hűen tükrözik például a Harry Potter filmsorozatokban megismert Roxfort varázslóiskola képét és amik várhatóan még a szülőket is ámulatba ejtik.

A „Varázsvilág éjszakája Avalóniában” címet viselő programsorozat december 1-6-ig tart, hétköznapokon négy előadással – 11:00, 14:00, 16:00 és 18:00 órakor –, hétvégén és december 6-án pedig öt előadással – 10:00 és 18:00 óra között két óránként – veszi kezdetét a ragyogó ünnepi díszekbe öltöztetett Avalon Park főbejáratánál. A 15 perces szabadtéri interaktív játékot követően egy pár perces séta után a Konferencia Központban tekinthetik meg a „Télanyó tündérmeséje” című meseelőadást lenyűgöző varázslatok kíséretében. Természetesen idén sem marad el a Mikulással való személyes találkozás sem, így az élmények mellett közös fotókkal és finomságokkal teli ajándékcsomaggal térhetnek haza a gyermekek.

Jegyvásárlás, információk:

A Mikulás előadásra a www.igazimikulas.hu weboldalon, illetve személyesen az Avalon Park főbejáratánál hétköznapokon 08:00-17:00 óráig tudnak jegyet vásárolni. A műsorra 20 fő részvétele esetén kedvezményes csoportos jegyek is vásárolhatók. Egyéni belépőjegyek vásárlásával kapcsolatos kérdéseiket a mikulas@avalonpark.hu e-mail címen vagy a +36-20/213-15-31-es telefonszámon tehetik fel az érdeklődők, míg csoportos foglalás esetén kollégánk a +36-20/666-54-11-es telefonszámon készséggel állnak rendelkezésükre.

Csöppenjenek bele Avalónia varázslatos tündérvilágába és gazdagodjon az egész család feledhetetlen élményekkel az ország egyik legizgalmasabb Mikulás programján!

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!