Ugrás a tartalomra

Elmarad a jótékonysági koncert!

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. szeptember 22. kedd 10:35
A Magyar Rákellenes Liga a Miskolci Nemzeti Színházzal közösen szervezett jótékonysági színházi estet március 10-re, de azt a járvány miatt akkor elhalasztották. Az előadás pótlását őszre tervezték, azonban a járványügyi helyzet jelenlegi alakulása miatt erre ebben az évben már nem kerülhet sor, ezért az előadást lemondják.

A szervezők közleményükben azt írják: Köszönjük mindenkinek, akik a jegy megvásárlásával a Gálaest célját kívánták támogatni. Bízunk abban, hogy a jegy árát felajánlják az adománygyűjtés céljára: a B.A.Z Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktató Kórház Onkológia Osztálya valamint a Magyar Rákellenes Liga Miskolci Szervezete részére.

Kérjük, hogy akik mégis a jegy árának visszatérítésére tartanak igényt, jegyüket postai úton juttassák el a Magyar Rákellenes Ligának. A levélben írják meg nevüket, lakcímüket, e-mail címüket, és a bankszámlaszámot, amire a jegy árát visszautalhatjuk. Cég esetében az adószámot is kérjük megadni.

Ezekre azért van szükség, hogy a jegyár visszatérítéssel kapcsolatos adókötelezettségeinknek eleget tudjunk tenni. Az adatokat kizárólag ebben a körben használjuk fel.

A visszaigénylés határideje 2020. november 30. Az ezután nálunk maradó összeget a meghirdetett és a fentiekben részletezett célnak megfelelően fogjuk felhasználni.

További hírek

Olvasnivaló