Ugrás a tartalomra

Élményekkel teli gardenpartyt tartottak az Ellipsumnál

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. augusztus 15. hétfő 11:27
Változatos gasztronómiai fogásokkal, színes családi programokkal és könnyű zenei dallamokkal várták a kilátogató miskolciakat szombaton az Ellipsum Gardenre.
Horváth Csongor képgalériája

Újra nyüzsgő élettel telt meg szombat délután és este a miskolctapolcai Aradi sétány - ismét megrendezték ugyanis a népszerű Ellipsum Gardent.

Kitelepült a Gallay pince és a Bűdi borház - ők minőségi italokkal várták az érdeklődőket -, de itt volt az Ell' Bistro és az Íz Hungary Kft. is, akik az ízletes falatokról gondoskodtak.

A dínom-dínámot jazz, latin- és könnyűzenei dallamok kísérték a Garden party együtteseinek köszönhetően.

De az autók szerelmesei is kedvükre legeltethették a szemüket a villanyautó-találkozón, ahol a kiállítók és a résztvevők kicserélhették tapasztalataikat.

A családi programokról a Kalamajka Bábszínház társulata és az Ellipsum Élményfürdő animátorcsapata gondoskodott. A szervezők továbbá izgalmas gyerekjátékokkal, interaktív ügyességi feladatokkal és kézműves sarokkal is készültek.

Az este nem ért véget a napnyugtával: az Ellipsum Élményfürdőben ismét fergeteges hangulatú éjszakai fürdőzéssel zárult a program, melynek házigazda DJ-je Danny D volt.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!