Ugrás a tartalomra

Ennyi maradt a szombaton Miskolc mellett tartálykocsival ütköző autóból

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. május 22. hétfő 08:18
A rendőrség tájékoztatása szerint tisztázatlan okokból a gépkocsi áttért a szemközti sávba és frontálisan ütközött a tehergépjárművel. Utóbbi sofőrje próbálta elkerülni az ütközést, ahogy csak tudott, húzódott az út széle felé, de a karambol elkerülhetetlen volt. A tartálykocsi az árokban kötött ki, az eleje sérült meg. A sofőr szintén könnyebben sérült.

Mint arról minap beszámoltunk: halálra égett egy tardonai házaspár szombaton a 306-os főúton Miskolc mellett, miután autójuk egy folyékony nitrogént szállító tartálykocsival ütközött. Az RTL Híradójának felvételein az látszik, hogy a személyautóból szinte semmi nem maradt, csak a felnik és a csomagtartó ajtaja maradt meg felismerhető állapotban.

A gépjármű az ütközés után kigyulladt, a benne tartózkodó két személy benne égett. Az RTL információi szerint egy harmincas éveiben járó tardonai házaspár két tagja az Áldozat, akik Miskolc felé tartottak az elkerülőn. A csatorna szerint két gyermekük is volt, ők azonban nem utaztak velük szombat délután.

(via: 24.hu)

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!