Ugrás a tartalomra

Esélyeshez méltó szereplés, hazai pályán nyertek a kosarasok

dvtk.eu
Utoljára módosítva
2020. január 25. szombat 21:11
A Női Kosárlabda NB I. A-csoportjának 17. fordulójában a Vasas Akadémia csapatát fogadta az Aluinvent DVTK, és esélyeshez méltóan, végig vezetve 99-69-re győzte le ellenfelét.
Juhász Ákos képgalériája!

Női Kosárlabda NB I. A-csoport, 17. forduló, eredmény:

Aluinvent DVTK - Vasas Akadémia 99-69 (31-9, 20-20, 22-18, 26-22)
Miskolc, Generali Aréna, 800 néző Játékvezetők: Minár László Balázs, Balogh Gyula, Szilágyi Bálint.
DVTK: Medgyessy, Walker Kimbrough 12, Pusztai 9/3, Goree 16/6, Morrison. Csere: Kányási 7/3, Škorić 8, Kiss A. 6, Zele 10, Szücs R. 10/6, Katona 2, Frindt 2. Vezetőedző: Cziczás László.
Vasas: Murray 17/3, Böröndy 4, Budácsik 5, Tóth O. 15, Fraser 18. Csere: Szerencsés, Karlócai 3/3, Vukov 2, Heljić 5, Madár E., Smailbegović. Vezetőedző: Földi Attila.

Edzői nyilatkozatok:

Cziczás László: - Egyik szemem sír, a másik nevet. Játékosaim nagyon sok energiát beleadtak ebbe a mérkőzésbe és szép győzelmet arattak. Másrészt viszont nem jó érzés az ország egyik legtehetségesebbb játékosát és edzőjét letörve látni. Nagyon készültünk erre az összecsapásra, mert a Vasas komoly játékerőt képvisel és ezt többször bizonyította már. Mi profi csapat vagyunk, azzal tiszteltük meg ellenfelünket, hogy végig hajtottunk. Ellentmondást nem tűrően játszottunk az első tíz percben, amivel el is döntöttük a találkozót, viszont ellenfelünk ezután nem esett össze, és jó játék alakult ki.

Földi Attila: - Olyan mintha egész héten nem csináltunk volna semmit, pedig jó edzésmunkát végeztünk, aztán idejövünk és tíz perc alatt lerendezzük a mérkőzést, leginkább persze saját hibáinknak köszönhetően. Mindig rossz kikapni, de itt legalább annyiból jó, hogy a barátom nyert.

Az Aluinvent DVTK a következő bajnoki fordulóban a BEAC vendége lesz. A mérkőzés február 1-jén szombaton 16 órakor kezdődik a fővárosban.

További hírek

Olvasnivaló

Programok