Ugrás a tartalomra

Győzelem Liptószentmiklóson

dvtk.eu
Utoljára módosítva
2021. február 16. kedd 20:50
A rájátszásba jutásért harcoló DVTK Jegesmedvék csapata 4-1-re győzött a sereghajtó Liptószentmiklós (Liptovsky Mikulás) otthonában a szlovák jégkorongliga keddi játéknapján.

A válogatott szünet utáni első mérkőzésén három pontot szerzett a DVTK Jegesmedvék csapata. Az MHk 32 Liptovský Mikuláš elleni találkozón Jack Walker szerezte meg a vezető találatot, majd a második játékrészben Magosi Bálint duplázta meg az előnyt. A záró harmadban Gőz Balázs szezonbeli első góljával már három volt a különbség, majd Galanisz Nikandrosz is a kapuba talált. A hajrában a hazaiak még szépítettek, de ez csak arra volt elég, hogy elrontsák Adorján Attila kapott gól nélküli mutatóját.

Tipos Extraliga

Alapszakasz - 39. forduló
2021. február 16. 17:00
MHk 32 Liptovský Mikuláš - DVTK Jegesmedvék 1-4 (0-1, 0-1, -)

Liptószentmiklós, Titan Arena, zárt kapuk mögött, játékvezetők: Peter Stano, Milan Adamec, Matús Stanzel, Adam Jurciak

MHk 32 Liptovský Mikuláš: Kozel (Bátory) - Kurali, Nemec, Strauch, Uhrik, Huna, Mezovsky, Valtola, Hamrácek, Surovy, Michalik, Rusina, Pavuk, Kalousek, Haluska,, Vybiral, Droppa, Parobek, Duncko, Duran, Zidek, vezetőedző: Milan Jancuska

DVTK Jegesmedvék: Adorján (Kiss B.) - Wehrs, Fredriksson, Rokaly, Vas, Anderson - Szirányi, Kiss D., Walker, Rudnqvist, Osterberg - Gőz, Láda, Csányi, Galanisz, Magosi - Vojtkó, Hadobás - Ritó, Miskolczi, Lövei, vezetőedző: Tokaji Viktor

0-1 06:37 Walker (Osterberg, Vojtkó)
0-2 26:14 Magosi (Galanisz)
0-3 42:11 Gőz (Osterberg, Rundqvist)
0-4 45:21 Galanisz (Szirányi, Anderson)
1-4 55:10 Strauch (Kurali, Huna)

Értékelés:

Tokaji Viktor: Jól álltunk bele ebbe a meccsbe, mindenki tudta, hogy mi a dolga, így gyakorlatilag végig tudtuk irányítani a hatvan percet. A kiállításokknál ugyan nem, de taktikailag fegyelmezettek voltunk, ezért sikerült ezt a három pontot megszereznünk. Mondhatjuk, hogy ez egy kötelező győzelem volt a számunkra. Visszatekintve, jóll jött nekünk ez a válogatott szünet miatti egy hét, rendezni tudtuk a sorokat és több dologra is időt tudtunk szánni. Ennek köszönhetően meg tudtuk valósítani azokat a játékelemeket, amiket gyakoroltunk az elmúlt napokban. A srácok megérdemelték ezt a sikert,megdolgoztak érte. Megyünk tovább, pénteken újabb idegenbeli meccs következik, amin szintén pontot, pontokat akarunk szerezni.

A miskolciak ezt megelőzően sorozatban három vereséget szenvedtek el, és változatlanul a rájátszásra nem jogosító 11. helyen állnak.
 

További hírek

Olvasnivaló