Ugrás a tartalomra

Határvadászokat toboroztak a megyében

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. október 03. hétfő 19:03
Az elmúlt napokban Dédestapolcsányban, Oszláron és Tiszapalkonyán közfoglalkoztatottak körében, illetve Tokajban, Borsodszirákon megtartott rendezvényeken toboroztak a rendőrök.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság egyenruhásai 2022. szeptember 28-án Oszláron és Tiszapalkonyán, augusztus 29-én Dédestapolcsányban közfoglalkoztatottaknak, illetve október 1-jén Tokajban és Borsodszirákon kulturális rendezvényeken toboroztak - adta hírül a police.hu. A rendőrök tájékoztatást nyűjtottak az érdeklődőknek a szerződéses határvadász szolgálatról, a jelentkezés feltételeiről és módjáról, illetve az illetményről is. 

A képzéssel kapcsolatban online az alábbi linken informálódhatnak: 

https://www.police.hu/szerzodeses-hatarvadasz-kepzes

Legyél Te is Rendőr Facebook oldalon folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász hivatással.

 

A képzésekkel kapcsolatban forduljanak bizalommal a Borsod-Abaúj Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatához, a megye valamennyi rendőrkapitányságának, rendőrőrsének vagy határrendészeti kirendeltségének munkatársaihoz, illetve a rendőrség honlapján is megtalálnak minden fontos tájékoztatást a jelentkezéshez.

 

 

 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!