Ugrás a tartalomra

Hazai győzelem a PINKK Pécs ellen

dvtk.eu
Utoljára módosítva
2022. október 02. vasárnap 08:39
A Tippmix Női NB I. A-csoport alapszakaszának harmadik fordulójában a PINKK Pécsi 424 gárdája látogatott a DVTK Arénába. A mérkőzést magabiztosan kezdte a hazai csapat, és bár többször is hullámvölgybe került a találkozó során, az irányítást nem engedte ki a kezéből a DVTK HUN-Them - adta hírül a dvtk.eu.
Fotó: dvtk.eu


DVTK HUN-Therm - PINKK Pécsi 424 62-36 (15-6, 24-6, 7-8, 16-16 )
Miskolc, DVTK Aréna, 633 néző. Játékvezetők: Makrai Márton, Jakab László, Rózsavölgyi Alexandra.


DVTK HUN-Therm: Aho N.3/3, Kányási 13, Oláh F., Jovanović 11/3, Green 9. Csere: Bernáth 6, Kiss A. 13, Bacsó, Aho T. 7/3, Vég-Dudás, Márkusz. Vezetőedző: Völgyi Péter.

PINKK Pécsi 424: Zivaljević 5, Vincze 2, Szücs 5/3, Liubinets 2, . Kovács Csere: Temes, Bojtár, Horváth, Tenyér 5, Zsilinszky 14/9, Pucz 3. Vezetőedző: Kovács Dénes.

A mérkőzés részletes statisztikája ide kattintva olvasható.

Mérkőzés utáni értékelések
Völgyi Péter: Köszönjük a szurkolóinknak a két heti mérkőzésen kapott támogatást. Sokkal jobb játékerőt képviselünk, mint a PINKK és ez ma a védekezésben ütközött ki. Támadásban akadoztunk, sok üres dobást hagytunk ki, ebben fejlődni kell, ezt a közelgő Euroliga selejtező feszültségének a számlájára írom. Addig még lesz egy bajnokink, szép lassan egészül ki a csapat, a PINKK-nek pedig gratulálok a mai mérkőzéshez

Kovács Dénes: Elsősorban én is szeretnék gratulálni a Diósgyőrnek, nem kötelező jelleggel, tényleg egy nagyon összeszedett csapat benyomását keltették. A Vasas is nagyon rossz dobószázalékot produkált ellenük és mi is csak 17 százalékkal dobtunk. Ez a legnagyobb hibánk, 62 pontot kapni Miskolcon idegenben még azt is mondhatnám, hogy jó, de ilyen sok helyzetet - üres helyzetet - kihagyni egy olyan probléma, amin dolgoznunk kell.

A mérkőzésről részletes tudósítás itt olvasható

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!