Ugrás a tartalomra

Idegenben szenvedett vereséget a DVTK

dvtk.eu
Utoljára módosítva
2022. október 02. vasárnap 18:27
A Merkantil Bank Liga 9. fordulójában Szentlőrincen játszott a DVTK. A hazaiak szinte egyből büntetőhöz jutottak, amit értékesítettek, majd az egyik gyors kontrát kihasználva megduplázták az előnyüket, mert a másik oldalon a diósgyőri támadók még ziccert is hibáztak. A szünet után a diósgyőriek teljesen beszorították ellenfelüket, de ha sikerült áttörni a védőfalat, akkor a hazai kapus mutatott be bravúrt, így nem változott az eredmény - számolt be a dvtk.eu.
Fotó: dvtk.eu

Szentlőrinc SE - Diósgyőri VTK 2-0 (2-0)
Szentlőrinc, 900 néző. Játékvezető: Kovács J. Zoltán (dr. Bede Tamás, Mayer Gábor).
Szentlőrinc: Prokop - Farkas M., Keresztes B., Nagy Zs., Kiss-Szemán - Németh E.  - László D., Papp G., Daróczi, Szabó M. - Grumić. Vezetőedző: Jeremiás Gergő.
DVTK: Branislav Danilović - Csirmaz István, Szatmári Csaba, Bárdos Bence, Bertus Lajos - Cseke Benjámin, Holdampf Gergő, Bényei Ágoston - Könyves Norbert, Lukács Dániel, Koman Vladimir. Vezetőedző: Kuznyecov Szergej.

Csere: Kiss-Szemán helyett Erdélyi B. a 28., Könyves Norbert helyett Szőke Adrián és Cseke Benjámin helyett Papp Marcell a 46., Lukács Dániel helyett Eppel Márton, Grumić helyett Mervó és László D. helyett Rétyi mind a 62., Bényei Ágoston helyett Jurek Gábor a 72., Daróczi Z. helyett Török L. és Szabó M. helyett Vidnyánszky M. a 74., Bertus Lajos helyett Bokros Szilárd a 81. percben.
Sárga lap: Papp G. a 33., Papp Marcell a 81., Jurek Gábor a 85., Prokop a 86., Németh E. a 90. percben.
Gólszerző: Szabó M. (1-0, 11-esből) a 3., Daróczi (2-0) a 27. percben.


Kulcspillanatok
3. perc: 11-es a hazaiaknak, a 16-os sarkánál elkövetett szabálytalanságért. Szabó Máté állt a büntetőpontra letett labda mögés, és a kapu közepébe lőtt, 1-0

27. perc: Cseke lőtt távolról, a labda levágódott a védőfalról. A kontrát László vezette, majd a 16-oson kiváló labdát adott a kontrához zárkózó Daróczi Zoltánnak, aki kilőtte a bal felső sarkot, 2-0

Részletes tudósítás és edzői értékelések az dvtk.eu-n olvasható. 

További hírek

Programok

Jelenleg nincsenek programok!