Ugrás a tartalomra

Jön az évad fénypontja, az újévi koncert

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. december 13. vasárnap 09:38
A műsor fantasztikus, igazi slágerprogram lesz – jellemezte 2021. újévi koncertjét Dubóczky Gergely karmester, aki örömmel jött újra a Miskolci Szimfonikus Zenekarhoz. A hangversenyt a Miskolc Televízióban láthatja, hallhatja a közönség január 1-jén, este 8 órától.
A Miskolc Televízió rögzítette és sugározza a koncertet. (Fotó: Mocsári László)

Dubóczky Gergely elárulta, az újévi koncerten játsszák majd a Denevér nyitányát és a Kék Duna-keringőt is. – Ezek és a többi is zsigerien jó zene, amiket nem lehet megunni. A miskolci zenekarral korábban is dolgoztam már együtt, szeretem, hogy erőt tudunk meríteni egymásból. Fontos az egészségünk, de az is, hogy megőrizzük motivációnkat – mondta.
Szászné Pónuzs Krisztina, a Miskolci Szimfonikus Zenekar ügyvezetője elmondta, nem akarták megszakítani a hagyományt. – Ez minden évadunk fénypontja. A hangversenyt a miskolci önkormányzat is támogatja, mert a próbatermünk nem alkalmas tévéfelvételre, így a városháza dísztermében tartjuk meg ezt – mondta, majd hozzátette, sikeresek voltak az adventi hangversenyek is.
A négyalkalmas sorozatot a Miskolc Televízióban láthatta és még láthatja a közönség. Utólag is visszahallgathatóak a MiNap Youtube-csatornáján és Facebook-oldalán. Karmesterük Zsíros Levente volt. – Sokat tanultam a koncertekből. Megtapasztalhattam a barokk és klasszikus, részben a romantikus zene krémjét. Minden helyzetben, élőben és online is az a fő, hogy a hallgatóság minőségi zenét kapjon – mondta.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!