Ugrás a tartalomra

Június 1-jétől megváltozott a miskolci hulladékudvarok üzemeltetése

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. június 01. csütörtök 17:59
A korábban megszokottal ellentétben a hulladékátvétel most már kizárólag mérhető és rakodható formában történhet.

A BMH Nonprofit Kft. 2023. június 1 napjától megváltoztatta a hulladékudvarok üzemeltetési gyakorlatát. A korábban megszokottal ellentétben a hulladékátvétel most már kizárólag mérhető és rakodható formában történhet. A változtatás szükségességét a pontosabb adminisztráció biztosítása okozza - számolt be az önkormányzat.

A BMH a lakosság tájékoztatását még 2023. április végén megkezdte, a szórólap szerint az ömlesztett hulladékokat kizárólag mérhető formában veszi át.

A szolgáltató a tájékoztatóban jelezte, de mi is felhívjuk a tisztelt lakosság figyelmét, hogy az eddig megszokott várakozási idő az új gyakorlat miatt megnövekedhet és a hulladékudvarok igénybevételének ütemezésénél ezt szíveskedjenek figyelembe venni - írja az önkormányzat.

Továbbá figyelnünk kell arra is, hogy az új hulladékgazdálkodási rendszer, a koncessziós időszak megkezdésével 2023. július 1-jét követően további változtatások várhatóak a hulladékudvarok működtetését és igénybevételét illetően, melyről tájékoztatást a MOHU Zrt. útmutatásai alapján adnak majd az üzemeltetők - írták közleményükben.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!