Ugrás a tartalomra

Ön kölcsönözne férjet? – Van rá lehetőség

Répássy Olívia
Utoljára módosítva
2021. május 14. péntek 09:18
A férjkölcsönzés nem szexuális szolgáltatást takar, mint ahogyan egyesek félreértik. Ez egy komoly vállalkozás, ami így hirdeti mesteremberek munkáját a ház körül. A koncepció tehát, hogy a vevő egy olyan szakembert fizet meg, aki csip-csup feladatokat is elvégez, amikért más meg sem mozdulna.
Képünk csak illusztráció Forrás: pixabay.com

Zárcsere, falfúrás, csöpögő csap, fűnyírás, sövényvágás és csatornajavítás – ezek mind olyan munkák, amik egy ügyes férjnek nem okoznak problémát. De nem mindenkit áldott meg a sors gyakorlatiassággal, műszaki érzékkel, vagy van, akinek kedve nincs hozzá. Sőt, sok olyan nő vesz részt a társadalomban, akit kimerítenek az állásuk és a gyerekek körüli teendők. – Csaknem két éve működünk, szeptemberben pedig bővítettünk is, a térkép szerint ma már a nagyvárosokban és körülbelül harminc kilométeres körzetükben kihívhatóak szakembereink – mondta el Kiss Anikó, aki a fura nevű vállalkozás kapcsolattartója. – Varga Béla tulajdonos fejéből pattant ki az ötlet, hogy segítsen az egyedülálló nőknek. Ma már huszonhat partnerrel dolgozunk együtt, akik országszerte megoldanak mindent a ház körül, közöttük több olyan is van, aki komplett lakásfelújítással is foglalkozik. Mindannyiuknak van főállása, ettől függetlenül házhoz tudnak menni hétköznap napközben is. És hogy mikhez értenek: mindenhez is – mondta. 

Kisebb javítási munkák a ház körül: betonozás, tetőjavítás, festés, lomtalanítás, ereszcsatorna-tisztítás. Belső szerelési munkák: karnis, új szekrény összeszerelése, dugulás és kép vagy polc felfúrása. Komolyabb szakmunkák elvégzését is vállalják, például villany- víz- és gázszerelés vagy villanybojler tisztítása. Végül kert körüli munkákra is vállalkoznak.

Mészáros Brigitta úgy nyilatkozott, szinte azonnal telefonáltak neki, miután elküldte kitöltve a munkalapot. – Egy kedves hölgy közölte az árakat, így tudja az ember, hogy mivel kalkulálhat. Itt több fajta munkához lehet munkaerőt kölcsönözni: ásás, kertrendezés stb. Egy óra múlva hívott is az úr időpontot egyeztetni. Holnap délelőtt már jön is a „kölcsön férj”. Meglepő a gyorsaság. Én 100%-osan elégedett voltam. Ha kell, ismét igénybe fogom venni. Barilla Mariannához hétvégén érkezett a „férj”. Ahogyan ő fogalmazott, csak jó tapasztalatai vannak.

Az árajánlat kérése és a munka felmérése díjtalan.

További hírek

Olvasnivaló