Ugrás a tartalomra

Megkezdik az előjegyzett műtétek elvégzését

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. június 05. péntek 17:47
Ismét bővül az egészségügyi ellátások köre.

Június 8-tól, hétfőtől kezdi meg az előjegyzett műtétek elvégzését, illetve az előjegyzési rendszer feltöltését kórházunk Traumatológiai, Általános Sebészeti, Mellkassebészeti, Urológiai, Szemészeti Osztálya - áll a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház És Egyetemi Oktatókórház közleményében.

Kérjük Önöket, hogy a kezelőorvosokkal – amennyiben ez elengedhetetlenül szükséges – a járóbeteg rendelésekhez csatolt telefonszámokon vegyék fel a kapcsolatot. Amennyiben valamelyik páciensnek már időpontja van műtét elvégzésére, az osztály csak abban az esetben fogja őt keresni, ha a műtéti időpont várhatóan változik.

A kórházban működő járóbeteg rendelések folyamatosan bővülnek, azonban tekintettel arra, hogy szinte valamennyi szakmában a rendelések elindultak, a következő hetekben minimális korrekciókra kerül sor. Ezek során főként az elmúlt hetek tapasztalatai alapján módosítjuk majd a rendelések időpontjait, illetve a telefonos elérhetőségek időtartamát. A járóbeteg rendelésekre vonatkozó információkat minden naptári hét hétfői napján reggel 8 és 10 óra között frissítjük és a kiadott rendelési tájékoztatót az adott naptári héten már nem módosítjuk tovább – természetesen ennek megfelelően az ellátási rend sem módosul.

Tájékoztatjuk Önöket arról, hogy az intézményen belül a koronavírus járványból adódó egészségügyi óvintézkedések, valamint az elrendelt látogatási tilalom változatlanul érvényben van - zárul a közlemény.

Az ellátási rend további bővítéséről, illetve változásáról várhatóan június 12-én, pénteken ad ki a kórház ismételt közleményt.

További hírek

Olvasnivaló