Ugrás a tartalomra

Miért menő „Creppystának lenni, avagy mi a miskolci palacsinta stílus?

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. március 01. kedd 13:53
A Creppy összes palacsinta rajongója ismeri, hirdeti és osztja a szlogent, miszerint a Creppy – a Te helyed, a Te különlegességed! A legmenőbb arcok Miskolcon a Creppyt választják, mert letisztult eleganciájával, különlegességével igazán trendi lett „Creppystának” lenni! (Támogatott tartalom.)

A Creppy palacsintái valami egészen újat, igazi formabontást tálalnak, a Creppy PalacsintaHáz Étterem és a Creppy Center Rendezvényközpont mindennap elvarázsolják a palacsintára éhes vendégeket.

Miskolcon évtizedes hagyománnyal működik a palacsintás királyság, póz a palacsinta művészekhez járni, a Creppy palacsinta rajongó bázisa egyre nagyobb.

A palacsinták kánaánjaként aposztrofált étterem lánc kompakt élményével olyan különlegességet nyújt, ami garantálja az egyediséget és a minőséget.

 Legyen szó egy meghitt randevúról, baráti beszélgetésről, családi eseményről, üzleti megbeszélésről vagy akár egy nagyobb szabású rendezvényről, a Creppy biztos, hogy egyedülállóvá varázsolja az alkalmat.

A gyerekek imádják a palacsinták Disneylandjét, egyszerűen képtelen betelni a palacsinták sokszínűségével, ahogy felfedezik a palacsintás birodalmat. 

 A romantikának sem kell különlegesebb helyszín a Creppynél. Egy lánykérést, egy emlékezetes ünneplést, vagy csak egy meghitt vacsorát a Creppy hangulata biztos, hogy emlékezetessé tesz.

 Egy-egy jó baráti vagy üzleti összeülést is igazán feldob az egyedülálló Creppy élmény. Nagyobb és kisebb társaságok tökéletes helyszíne a Creppy. A Creppy rendezvényei pedig igazán egyedülállóak, professzionális lebonyolításuk, egyedi hangulatuk és a Creppy palacsinták utánozhatatlan élménye felejthetetlenné teszi azokat.

 A Creppy élmény unikum a maga nemében, megismételhetetlen és utánozhatatlan, amit máshol nem lehet megkapni. A Creppység a különlegesség és folyamatos minőség szinonimája, ahol a jókedv és vidámság mindig jelen van. A Creppynél hamar palacsinta rajongóvá, Creppystává válik a vendég, amit arról ismerni fel, hogy palacsinta közelben minden Creppysta mosolyog!

Be Creppy!

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!