Ugrás a tartalomra

Minap-indító (2023. június 5.): időjárás, levegőminőség, útinform, horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. június 05. hétfő 07:26
Marad a napos idő, közel 30 Celsius fokkal, de időnként felénk is beborulhat.

Időjárás

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint a nap első felében főként a nyugati és északi országrész fölött lesz több a felhőzet. Másutt kezdetben még inkább fátyolfelhős időre van kilátás, ám napközben délnyugat felől egyre nagyobb területen megvastagszik a felhőzet. Északkeleten számíthatunk a legtöbb napsütésre. A záporos csapadékgócok kora délelőtt az Észak-Dunántúlról is levonulnak, de a vastagabb felhővel borított tájakon időszakos, gyenge eső ezt követően sem zárható ki. Kora estétől dél, délnyugat felől viszont már egyre több helyen valószínű eső, záporeső, zivatar.

A keleti, délkeleti szél megélénkül, helyenként megerősödik, de zivatar környékén is lehet átmeneti szélerősödés. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 23 és 29 fok között alakul, de a Nyugat-Dunántúlon ennél pár fokkal hűvösebb is lehet. Késő estére többnyire 14 és 20 fok közé hűl le a levegő, de néhol hűvösebb is lehet.

Levegőminőség

A pmmonitoring.hu oldalon található térkép szerint egész Miskolcon jó a levegő minősége.

Útinform

Útlezárás:

A Meggyesalja utcára a Reményi Ede utca – Rácz György utca között, kizárólag a lakó és az oda irányuló célforgalom behajtása engedélyezett. A város nyugati irányából érkezők az északi tehermentesítő út felé kerülhetnek, vagy a Nagyváthy utcánál térhetnek le a Szent István út irányába.

A jelzőlámpák a Petőfi utca 1-3. szám előtt, a Kálvin J. utca - Erzsébet tér nagy parkolónál illetve a Meggyesalja u. – Rácz Gy. utca kereszteződésében sárgán villognak.

Félpályás terelésre lehet számítani:
Árok u. 3
Árpád u. 64
Bencések útja 45
Budai N. A. u. 1
Dráva u. 16
Erzsébet Királyné u. 54
Fövényszer u. 15
Franklin u. - Alkotmány u. kereszteződés
Gózon L.- Muhi u. kereszteződés
Hutás u. 3
Kabar u. 5
Kárpáti u 31.
Latorca 10
Lányi – Kacsóh sarok
Lilla u. 3
Malom u. – Szirmai u.  kereszteződés
Mikes Kelemen u. 4
Miskolctapolcai út 55
Nyár u. 18.
Negyvennyolcas u. 3-5.
Puskin - Gózon u. kereszteződés
Pillangó u. 12.
Selyemrét u. 2
Szarkahegy u. 5
Szentpáli u. 11. sz
Tábortűz u. 5
Tóth Pál u. 5
Vadas J. u. 17
Vasöntő u. 5

Horoszkóp

Kos
Eljött a te időd, úgy érzed, végre bizonyíthatsz valamit, amiben már régóta hiszel, és ez lehet a nagy alkalom arra, hogy másokat is magad mellé állíts. Maradj nyugodt, hiszen régóta készülsz erre a pillanatra, biztos lehetsz abban, hogy készen állsz.

Bika
Izgalmas lehetőségeket látsz a mai kihívásokban, és miközben mások a feladatok miatt panaszkodnak, te örülsz, hogy lehetőséged van megmérni magadat, kipróbálni valami újat. Ez a hozzáállás visz majd sikerre.

Ikrek
Vékony jégen táncolsz, és tudod, hogy elég egy rossz mozdulat is ahhoz, hogy a dolgok ne úgy alakuljanak, mint ahogyan azt eltervezted. Ha viszont mindent végig tudsz vinni, az nagy sikert jelent, így talán megéri a kockázatot.

Rák
Rosszul viseled a körülötted kialakult feszültséget, de emlékezz rá, nem mindig a te feladatod, hogy igazságot tegyél. Van, amikor jobb tenni egy lépés távolságot, és hagyni, hogy mások maguk oldják meg a dolgaikat.

Oroszlán
Bízol abban, hogy jó úton jársz, és hajlandó vagy időt, energiát és akár anyagi forrásokat is áldozni valamire, amiről azt érzed, elhozhatja majd a sikert. Ha őszintén bízol a dologban, akkor csalódni sem fogsz majd.

Szűz
Más szemszögből kezded figyelni a dolgokat, és ez abban is segít, hogy felülemelkedj valamin, ami régóta zaklatott. Megkönnyebbülsz, és végre sikerül olyasmire is figyelmet fordítanod, amire eddig nem tudtál.

Mérleg
Jól esik, ha valaki elismeri a munkádat, de te magáért az eredményért dolgozol. Az elismerés újabb lendületet adhat, de ha végre már látod a fényt az alagút végén, és úgy érzed, nem lehetetlen elérni a célodat, az mindennél többet segít.

Skorpió
Gyorsan igyekszel befejezni valamit, mielőtt te is egy kis időt szánnál a pihenésre, kikapcsolódásra. Legyél óvatos, csak azért, mert szűken vagy az idővel, még ne kapkodj el semmit, nehogy a pihenés helyett a hibákat kelljen javítanod.

Nyilas
Régóta őrlődsz két döntés között, és már most érzed, hogy amire eddig hajlottál, talán nem a legjobb megoldás. Még nem késő azonban változtatni, és ha egyszer elkötelezted magadat valami mellett, már sokkal könnyebb lesz a további lépéseket megtenni.

Bak
Az utolsó pillanatban sikerül pontot tenned egy ügy végére, de ami másoknak kellemes adrenalinlöketet ad, az téged rosszul érinthet. Nem szeretnéd, ha máskor is ennyit kellene aggódnod valami miatt, és ezt másokkal is tudatod.

Vízöntő
Figyelmet fordítottál önmagadra, és ez segített, hogy olyan célokat valósíts meg, amelyekről korábban talán álmodni sem mertél. Most itt az ideje, hogy egy kicsit a környezetedre is figyelj, mert van veled valaki, akit csak akkor tarthatsz magad mellett, ha figyelmet fordítasz rá.

Halak
Úgy érzed, mintha megállt volna az idő, pedig te már alig vársz egy fontos pillanatot. Használd ki ezt az alkalmat arra, hogy kicsit átgondold, átértékeld a dolgokat, így szellemileg is készen állsz majd a nagy pillanatra.

(forrás: bien.hu)

További hírek

Programok

Jelenleg nincsenek programok!