Ugrás a tartalomra

A miskolci lézerklinika fogadja a kezelésre várókat

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. december 04. péntek 10:38
A veszélyhelyzet miatt szünetelő járóbeteg ellátások alternatívájaként, illetve gyógyszeres kezelések helyett is van megoldás a kockázatmentes és gyors fájdalomkezelésre, akár már a következő munkanapon! (x)

2019 év végén nyitotta meg kapuit Miskolcon az Erchonia Lézerklinika, mely jelenleg is nyitva áll a gyógykezelésre várók előtt.

Az Erchonia kezelések az alacsony intenzitású lézerfény sejtregenerációs, gyulladás- és fájdalomcsökkentő, illetve anyagcsere- és keringésserkentő hatásán keresztül számos problémára kínálnak megoldást, mellyel elkerülhetőek a gyakran fájdalmas és hosszú felépüléssel járó egyéb beavatkozások.

Megoldás számos egészségügyi problémára

Az Erchonia Lézerklinikán különböző panaszokra különböző lézereszközöket alkalmaznak.

Az FX 635 fájdalomkezelő lézerkezelésekkel kockázatmentesen, gyorsan, nagyon hatékonyan, mellékhatások nélkül nyerheti vissza korábbi mozgékonyságát, panaszmentességét, korábbi megszokott életminőségét. A kezelések alkalmasak különböző akkut mozgásszervi fájdalmak, gyulladások, műtéti beavatkozások utáni fájdalmak csökkentésére, illetve sérülések utáni rehabilitációra is. Az FX 635 kezeléseket kifejezetten ajánljuk sportolóknak is. Amennyiben szervezete intenzív fizikai megterhelésnek van kitéve és amennyiben ez gyakran fájdalmat is okoz, a lézeres kezelések hatékonyan segítik a gyorsabb regenerálódást és ezzel együtt a jobb teljesítmény elérését.

A Lunula lézerrel egyszerűen és kockázatmentesen megszabadulhat a körömgomba tüneteitől, visszanyerheti körmei egészségét és esztétikus megjelenését. A kezelés nem igényel semmilyen kiegészítő gyógyszeres terápiát és az elterjedt lézeres körömgomba kezelésektől eltérően semmilyen hőhatással vagy fájdalomérzettel nem jár.

A Verjú alakformáló kezelés pozitív hatásai hat héten belül szemmel látható változást hoznak a pácienseknek, centikben mérhető, karcsúbb forma eredményében. Nagyobb mértékű elhízás esetében a kezelések és az életmódbeli ajánlások megtartása segítségével az elhízás folyamata megállítható, visszafordítható, illetve csökkenthető az elhízás okozta súlyos egészségügyi problémák bekövetkezésének valószínűsége.

Foglaljon időpontot telefonon, vagy weboldalunkon!

Lágylézeres kezeléseink szakorvosi közreműködéssel, kellemes környezetben, zajlanak! A kezelések elkezdését minden esetben előzetes konzultáció, állapotfelmérés előzi meg.

A további információkért és időpont foglalásért látogasson el a www.lezerszalon.hu oldalra, vagy érdeklődjön telefonon a +36 70 331 3532 telefonszámon!

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!