Ugrás a tartalomra

Nagykövet lett a kolléganőnk

minap.hu
Utoljára módosítva
2021. február 19. péntek 20:41
Hobbiból munkája lett a posztolás Spilman Nórának. A Miskolc TV műsorvezetőjét nagykövetének nevezte ki egy évre a Neutrogena. Mintegy száz jelentkezőből választották ki kollégánkat.
n

Tavaly év végén hirdetett meg a Neutrogena egy pályázatot, amiben a szépségápolási márka magyarországi nagykövetét keresték.

– Egy olyan tartalomkészítőnél láttam meg a felhívást, akit Instagramon követek – mondta el Spilman Nóra. – Amikor elolvastam, hogy milyen emberre van szükségük, azonnal magamra ismertem. A pályázatra december 31-éig egy kétperces vágott videót küldtem be, amiben bemutatkoztam és elmondtam céljaimat. Januárban egy online interjúra hívtak, majd ezután derült ki, hogy engem választottak – mondta, hozzátéve, jövő február 15-éig szólnak feladatai: rendszeresen posztolnia kell a közösségi médiában a márkával kapcsolatban, amit egyébként is szeret és használ, emellett rendezvényeken, fotózásokon is részt kell vennie.

Kollégánktól nem áll távol a közösségi médiafelületek kezelése, hiszen több éve hobbiszinten foglalkozik ezzel.

– Nagyon örülök a lehetőségnek, mert emiatt úgy érzem, beért a munkám, amit valójában kedvtelésből végeztem már évek óta. Elkezdtem vágni a tévézés hatására, rendszeresen posztolok a Facebookra és 2018-tól aktívabban az Instagramra is. Emellett YouTube-csatornám is van egy éve. Ráadásul még húszévesen a modellszakmába is belekóstolhattam Milánóban – tette hozzá a nagykövet.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!