Ugrás a tartalomra

Négy és fél millió forint támogatást nyerhetnek vállalkozni vágyó fiatalok

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. november 30. hétfő 09:26
Van egy zseniális üzleti ötleted, de a megvalósítás során akadályba ütköztél? Pénzügyi segítségre vagy szakmai felkészítésre van szükséged? Elmúltál 18, de még nem vagy 30 éves? Álláskereső vagy? Pest megyén és a fővároson kívül élsz? Akkor itt a lehetőség! (x)

Jelentkezz december 7-ig és indítsd el álmaid vállalkozását 4,5 millió forintos vissza nem térítendő állami támogatással!

Segítünk Indítani! GINOP 5.1.9-17 Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása

A program célja a Magyarország kevésbé fejlett régióinak területén új egyéni vagy mikro vállalkozás indítását tervező, vállalkozói szemlélettel rendelkező, 18-30 év közötti fiatalok felkészítése saját vállalkozásuk indítására, a Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány segítségével.

Hogyan kaphatod meg a támogatást?
Jelentkezz a programba, ha:
⦁    nem rendelkezel nappali hallgatói jogviszonnyal vagy munkaviszonnyal
⦁    regisztrált álláskereső vagy a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálatnál
⦁    nincs más vállalkozásban többségi üzletrészed
⦁    van egy megalapozott üzleti ötleted
⦁    30 év alatti fiatalként vállalkozói attitűddel rendelkezel

Pályázat folyamatleírása, tájékoztató
Mit kell tenned, ha felkeltettük az érdeklődésedet?
1. Regisztráció – Regisztrálj a www.segitunkinditani.hu oldalon!
2. Kompetenciamérés – Írd meg a körülbelül 10 kérdésből álló tesztet (toll, számológép használattal)!
3. Jelentkezési adatlap – Töltsd ki a honlapon található Jelentkezési adatlapot, és csatold hozzá szükséges a mellékleteket!
4. Szándék- és adatkezelési nyilatkozat – Töltsd ki a honlapon található nyilatkozatot, mentsd le PDF formátumban, nyomtasd ki és küldd el postai úton!
5. Támogatási szerződés megkötése – A pályázatodhoz szükséges szerződést és a hozzá tartozó önellenőrző listát keresd a honlapon!
6. Képzés és tanácsadás – Vegyél részt vállalkozói készségeket fejlesztő képzésünkön, és mellette térítésmentesen igénybe veheted az üzleti tervezéssel és vállalkozásindítással kapcsolatos speciális tanácsadást, egyéni és csoportos kereteken belül.
7. Üzleti tervezés – Dolgozd ki üzleti ötletedet, és készítsd el az életképes és szakmailag megalapozott üzleti tervedet!
8. Vállalkozásalapítás – … és már csak egy dolgod van hátra, hogy megalapítsd álmaid vállalkozását és benyújtsd a támogatási kérelmed a 4,5 millió forintos vissza nem térítendő támogatásra!

Jelentkezz 2020. december 7-ig, nehogy lemaradj az utolsó 150 hely egyikéről. Regisztrálj a segitunkinditani.hu oldalon, és indítsd el vállalkozásodat még idén!

Részleteket az alábbi linkre kattintva találhatsz.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!