Ugrás a tartalomra

Nézze vissza a PannErgy-Miskolci Vízilabda Club – Kaposvár vízilabda-rangadót

minap.hu
Utoljára módosítva
2021. december 04. szombat 19:22
Az első decemberi fordulóban az alapszakasz egyik legfontosabb mérkőzésére készül a PannErgy-MVLC férfi vízilabdacsapata. A meccset élőben közvetítjük, kövesse velünk!



Az élvonalbeli bajnokság 11. fordulójában az a Kaposvár érkezik a Kemény Dénes uszodába, amely a legutóbbi játéknapon értékes győzelmet könyvelhetett el legyőzve Eger csapatát. Ugyanakkor amennyiben győzni tudnak hazai medencében Vismeg Zsomborék, akkor megelőzik riválisukat a tabellán.

A Miskolc Televízió is igyekszik hozzájárulni az élvonalbeli vízlabda országos bajnokság 11. fordulójának rangadójához: a december 4-én, szombaton este 6 órakor kezdődő PannErgy-Miskolci Vízilabda Club – Kaposvár mérkőzést élőben követhetik a televízióban és a minap.hu Facebook-csatornáján.

Nyereményjátékot is indítottunk: egy Unio-Coop ajándékkosarat nyerhet az, aki lájkolja az Instagramra feltöltött fotónkat, beköveti az Insta-oldalunkat, és megírja bejegyzésben, hogy milyen állat az MVLC kabalája. A játékban csak azok vehetnek részt, akik mind a három pontot teljesítik. A megfejtéseket december 5-én, vasárnap éjfélig várjuk. Sorsolni december 6-án, hétfőn fogunk. A nyereményjáték részletes szabályzata a minap.hu-n olvasható.

Fotó: Mocsári László


Az MVLC Miskolci Vízilabda Club árverésre bocsátja az OB I. játékosok által dedikált labdáját, és a két OB I. játékos sapkáját: a Tőzsér Dávid 2. számú és a Krasznai Bendegúz Róbert 4. sz vízilabda sapkáját - posztolta szombat délelőtt a csapat a Facebook-oldalán.

A befolyt összeg hozzáadódik a klub által összegyűjtött adományhoz, melyet felajánlanak a Regőczi István Alapítvány javára, a koronavírus árváinak megsegítésére.

A liciteket december 15-én déli tizenkét óráig várják.

További hírek

Olvasnivaló