Ugrás a tartalomra

Nyártól időpontot is lehet foglalni az Egészségablak applikációban

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. május 13. hétfő 11:18
Július elejétől az Egészségablak applikációban és a 1812-es telefonszámon is lehet időpontot foglalni és módosítani a járóbeteg-ellátásban. 
Fotó: Depositphotos

A betegek igényeire szabott új rendszer célja, hogy megkönnyítse a betegeknek az orvoshoz való eljutást, és átláthatóbbá tegye az egészségügyi ellátást – jelentette be a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára Mátraházán, a Magyar Kórházszövetség XXXVI. Kongresszusán – olvasható a propeller.hu oldalon.

A mobilos időpontfoglalás július 1-jei általános bevezetése a magyar járóbeteg-ellátó intézményben „nagy fordulónapnak” tekinthető – idézte a portál a Magyar Nemzet információira hivatkozva.

Az ingyenes alkalmazást bárki, bármilyen okostelefonra letöltheti. Lakosságbarát, csak az első belépésnél kell megadni a taj-számot, az Ügyfélkapu-azonosítót és -jelszót, utána már a telefonon használt azonosítóval lehet hozzáférni az információkhoz.

Az alkalmazásban bárhol, bármikor hozzáférhetők a laboreredmények, a kiváltott és ki nem váltott receptek, a gyógyszerek betegtájékoztatói, a zárójelentések, a már letöltött dokumentumok offline állapotban is elérhetők.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!